Jag tänker att vi proppar den här torsdagen med inspiration. Jag vet att jag behöver det iallafall så här kommer lite bilder jag har fastnat för senaste dagarna när jag har slökollat datorn.

Just nu ligger ju allt på lite paus men jag längtar till sen, när detaljerna är på plats och allting känns 100 % som ett hem. Någonting jag har märkt här i England tillskillnad från Sverige är vilken stor grej det är med vaser? Alltså här har vi typ en som vi använder men i Sverige har jag ju 10 stycken som fylls på med blommor varje gång jag är hemma. Så mycket det gör för själen, ska helt klart köpa massa fina vaser hit såfort jag har tid.

Längtar efter att få klä på mig kläder igen. Och inte gå runt som en val i tights och någon t-shirt. Längtar längtar längtar.

Jag knarkar inspiration till bebisens rum och har nu tagit hjälp av Maja () som inreder lägenheten i Stockholm och Royaldesign. Äntligen börjar saker och ting hända, målet är väl att det ska vara i ordning innan vi flyger hem till sommaren!

Mm.

Yes.

Jag ser framemot Maja 2.0 efter den här bebisen. Naglar, hår och härliga färgglada kläder. Känna sig fräsch, känna sig fin (är lite deppig när jag skriver detta inlägg ber om ursäkt om varenda bild handlar om förändring, förvandling osv men det är så jag känner atm).

Jag är sugen på grönt och frukt och massa sånt där! Vill köpa hem mig en juicemaskin och börja varje morgon med en härlig dryck, ska även testa mig på selleri-juice hade jag tänkt! Det är hypat på youtube nu och jag såg en kvinna som dokumenterade när hon drack varje dag i en månad och vad hon kände av för effekter, lät intressant tycker jag.

Och lite såhär känner jag efter att ha burit på mitt barn i nio månader. Och så känner jag att jag förtjänar en fet present (utöver mitt fantastiska barn då).

Bilder tagna från Pinterest.

Rekommenderade inlägg

15 kommentarer

 1. Joanna Svara

  Dricker också sellerijuice ibland, tips dock att blanda i nåt mer, typ morot för det smakar verkligen röven enligt mig. 🙂 Dock frågade jag livsmedelsverket (också gravid) och de sa att man inte ska dricka det varje dag då det inte är bra att överdosera någonting. Brukar köra selleri ibland och sen variera med lite andra smoothies och juicer andra dagar 🙂

 2. Anonym Svara

  Hej Maja! Har en liten fråga jag är säker på att du kan svara på! Jag ska på ett 3-dagars bröllop men har sååå svårt för att veta/bestämma mig för vad jag ska ha på mig både på fredagen(grillkväll) och själva bröllopet. Kan inte du göra ett collage eller liknande och visa vad du hade haft på dig. Älskar din stil! Puss & Kraam

 3. Rebecca Svara

  Haha vill inte göra dig besviken, men skulle nog påstå att man är betydligt fräschare och piggare som höggravid än första året som mamma 😂 Hoppas din upplevelse blir annorlunda 😂 mvh bitter trött mamma
  PS. Älskar dina kanaler! ❤️

 4. Frida Svara

  Hej fina Maja! Vill bara säga att du verkar som en fantastiskt fin person och att jag uppskattar varje gång du skrivit ett nytt inlägg eller lagt ut någonting. Hoppas att du mår bättre snart! Stor kram❤️

 5. Amanda Svara

  Haha, huvudet på spiken när du skriver att du längtar till att klä sig och inte känna sig som en ”val i tights och någon t-shirt” för precis så känner jag! Imorgon går jag in i vecka 39 och de senaste veckorna har jag hemmavid gått jag runt i dubbla stödstrumpor, gravidtrosor/sambons kalsonger och en tshirt/linne. Orkar inte ens ta på mig bh. Måste också bara skriva, när jag såg bilden med den gröna tröjan och naglarna, att jag har målat om mina naglar varje vecka de senaste 8 åren och det är en sak (jag tänker nu innan) som jag kommer sakna. Att inte kunna göra det, för skulle jag gå utan något alls så känns det jättekonstigt haha! Och nu när bebis snart kan titta ut så undrar jag varje vecka ”tänk om det här är sista gången jag målar nu?” =))) KRAM på dig!

 6. Sophie Svara

  Jag har en två veckor gammal bebis hemma och idag kom jag i mina vanliga jeans för första gången. Kan inte beskriva hur härligt det var att äntligen ha en midja igen och kunna använda kläder som bara hängt i garderoben det senaste halvåret! Du har något att se fram emot! Tack för en jättebra blogg och lycka till med den stundande förlossningen! Ni har verkligen något att se fram emot ❤️

 7. Carolin Svara

  Fina Maja, snart är du dig själv igen och jag förstår verkligen att du längtar, det gjorde jag också.
  Jag önskar dig och Victor all lycka till er kommande förlossning och hoppas att ni får en fantastisk upplevelse.
  Tack för en sjukt bra blogg och instagram, älskar dina storys 😍
  STOR kram på dig ❤️❤️

 8. H Svara

  Återigen; varför så mycket fokus på fin och fräsch?

  • Olivia Svara

   Spännande kommentar! Jag personligen skulle inte läsa en blogg/tidning/bok som endast handlade om ”ful och ofräsch” utan söker mig till platser där jag kan finna inspiration och må bra, till exempel Majas blogg. ÄLSKAR hennes inlägg om just detta! Jag förstår dock att alla såklart är/tycker olika – och det finns säkert forum som passar dig bättre än detta om du önskar läsa om något annat än just fin och fräsch.
   Allt gott och kram till dig H!

   • Maja Nilsson Svara

    Ni är så UNDERBARA men den där mannen kommenterar tre, fyra gånger om dagen och jag brukar inte acceptera hans kommentarer för hans skull så att han kan fortsätta med sitt liv men ibland kommer dom igenom utan godkännande! Tror han har skrivit varje dag nu i ett halvår eller så så jag blir inte alls berörd av hans kommentarer och det blir så synd när ni fantastiska människor ens lägger en sekund på att svara honom! Stor kram och massa kärlek <3

 9. Caroline Svara

  Vart är ditt iPhone skal ifrån?

 10. Linn Svara

  Det bidrar otroligt mycket till självkänslan. Inte så konstigt?

 11. T Svara

  Hei Maja! Jeg er en norsk jente som begynte å høre på din og Sannas pod for en måned siden. Har nå hørt gjennom alle avsnitt og ELSKET den! Tusen takk for en helt fantastisk pod, håper dere kommer tilbake en dag ❤️ Masse lykke til med baby! KLEM fra Norge ❤️

 12. Nathalie Svara

  Haha känner igen mig, ibland är man riktigt ofräsch och tillslut går man där i ett amningslinne med lite spya på för man orkar inte byta igen efter att ha blivit spytt på för 5e gången den dagen haha.
  Men man hinner såklart fixa sig om man orkar lägga ner tiden på det, så var inte orolig för det Maja! Kram

 13. Mikaela Svara

  Hej Maja!

  Jag är i vecka 22 nu och jag har redan känt sådär men sen har jag följt din resa och insett att man kan vara jävligt snygg under graviditeten. Du är en stor inspiration! Du har fått mig att se helt annorlunda och jag vill sminka mig och klä mig snyggt trots att jag kanske inte har den storleken jag hade innan.

  Och jag tänker att de flesta börjar nog tänka på hur det kommer att bli sen. Jag kommer definitivt vara en av dem, man vill ju att kroppen ska återgå så mycket det går till den ”man var innan”.

  Kram!

Skriv en komentar