När Malin var här åkte vi till engelska versionen av Bauhaus och handlade hem massa växter. Nu när jag har grottat in mig så mycket i ”how to make a home” som den tönt jag är så har jag ju läst gång på gång att växter är A och O. Blommor och växter ska finnas lite överallt i ett hem.

Jag är ju inne på brunt och jordigt nu som ni vet så vi stod och valde mellan bruna, beiga och äggvita krukor ett bra tag. Jag har dock lärt mig att man inte ska tänka FÖR mycket så det blev i samma färgskala men lite olika vaser. Även en del svarta som ska bryta av lite.

Utbudet var inte jättestort men vi hittade en del och det blev väldigt fint hemma. Bilder kommer när rum efter rum blir i ordning.

Dessutom köpte vi hem krukor att plantera i!! SÅ ROLIGT och det här är helt klart någonting som verkligen passar mig. Nu i vår ska jag stå här ute på vår uteplats och plantera blommor i stora krukor. Det var så lugnande och som magi för min hjärna. Avkoppling.

Vi planterade chili, tomater och jordgubbar! Tänker att jag nästan vill ha ett litet land i vår här ute i trädgården med sallad, gurka och hela köret. Ni hör ju, jag går all in nu.

Så nu står det tre stora krukor här i mitt kök och bara väntar på att få gro! Jag håller koll varje dag på mina fina växter!

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer

  1. Patricia Svara

    Haha började också plantera när jag var gravid, man blir liksom tantmysig 😄

  2. Maria Svara

    Engelsmännen är grymma på blommor och trädgårdar, däremot tyckte jag det var svårt att hitta fina i vanliga affärer. Det tycker jag iof det är i Sverige. Så mitt tips är att hitta plantskolor och sånt som sköts av eldsjälar. Dess ligger gärna lite utanför storstäderna såklart, men jag sprang på ett gäng när jag hängde utanför Manchester. Det kanske finns något liknande Kew Garden. I England kan man ju till och med ha sina Dahliaklumpar i jorden hela året!

  3. Kelly Svara

    Kan du inte dela med dig av din Spotifylista?😍

  4. Mathilda Svara

    Hej Maja!<3 Jag är just nu väldigt inne på att flytta till Oslo under en period, och jag kom att tänka på att du ju bott där. Hade varit väldigt roligt och intressant att läsa om din tid där, lite praktiskt. Hoppas du vill ta en tripp down memory lane och dela med dig – hade varit så kul! <3 Ha en fin vecka!

  5. b.g Svara

    Hej Maja! Var har du för storlek i dina transparenta klackar från Zara? Du vill inte sälja dem🙏🙏

  6. Linda Svara

    Åh älskar att planerat och ser plantorna växa och gro. I år ska jag plantera tomater, mer chili å testa paprika 😁

  7. Anna Svara

    Åh älskad växter – och det är otroligt rogivande att plantera, låter som en bra idé!
    Lite nyfiken – vad hände med Elin som jobbade med dig?

Skriv en komentar