Hej Maja! Jag undrar om du skulle kunna tipsa om bra pyjamasar, säger man ens så? För oss korta. Jag önskar så att jag kunde hitta en typisk ”skjortpyjamas” men alla är så otroligt långa i benen. Och blir tråkigt att vika upp pyjamas.

Hej! <3 Jag hör dig! Jag har ofta problem med att byxor är för långa däremot stör jag mig inte när det kommer till pyjamaser. Det hör lite till och jag kan tycka att det är lite stiligt, speciellt med tofflor till! Jag kikade runt lite och gjorde kollage till er! Man fastnar ofta vid att det måste vara just en pyjamas man glider runt i, det är minst lika fint och bekvämt med en kimono tycker jag.

Jumpsuit H&M / Pyjamasset Stella McCartney / Grått set H&M / Tofflor Flattered (har dessa i Västerås och älskar dom) / Nattlinne &Otherstories

Blått set BikBok / Kimono H&M / Tofflor Flattered (ÄLSKAR) / Rött set H&M / Leopardpyjamas BikBok

Inlägget innehåller adlinks.

Rekommenderade inlägg

6 kommentarer

  1. Hanna Svara

    Hej!
    Kan inte du göra ett liknade inlägg med tips på vad man kan ha på sig när man ska flyga så svårt och hitta något som både är bekvämt och snyggt.

  2. Sara Svara

    Jag är 161 cm och har en pyjamas från Oysho som är perfekt i längden för mig! Det är skjorta + långbyxor i ljusrosa, silkigt material. Stort tips till er kortisar!!

  3. Caroline Svara

    Hej!
    Jag, min sambo & vår då 10-månaders pojke tänkte åka till Lissabon i slutet av april. Har för mig att du gjort en Lissabon-guide tidigare, men jag kan inte hitta den. Hade du velat länka den? Har du några andra tips när man har en liten med sig?
    You Rock!

Skriv en komentar