Igår började jag dagen med jobb. Hade möte angående youtube och därefter med Jonna. Och sen gästade jag podden ”Min Helg” med Hugo Rehnberg. Att få förfrågan att vara med i en podd både Denise Rudberg och Peter Jöback har varit med i kändes väldigt stort. Påminner er om när den finns att lyssna på! <3

Sedan kom Victor hem och vi åt en snabb lunch innan vi började fixa i bebisens rum. Vi har ju flera gästrum, och två av dom ska göras om. Ett till barnrum och ett till mitt kontor. Så möblerna ska komma att hämtas nu och makeovern börjar. Spjälsäng är på ingång, nu behövs bara skötbord och ja, resten till ett barnrum helt enkelt. Har ni tips på skötbord får ni gärna kommentera, det känns som en djungel.

Här tog Victor en paus, satte sig i trappen och åt ostbågar. Oklart. Här har han samtidigt möte med banken och vår hemförsäkring till lägenheten i Sverige. Får nycklarna på fredag!!!!! <3

Det känns så overkligt att få ordna allt det här, och lite vuxet och ansvarsfullt att börja få saker i ordning he he. Jag och Victor stannade upp flera gånger och bara tittade på bebisens grejer och pratade med bebisröster och hade oss. ATT VI SKA FÅ BARN ÄR LIVETS MENING.

Jag såg att min intervju med Mama nu finns online! Ni kan hitta den här!

Vi drack kaffe i soffan och planerade lite grejer. Är det inte lägenhet i Stockholm så är det bebisrum, jobb eller huset. Mycket på gång.

Sen kom kvällen och vi båda checkad ut från allting, beställde hem mat och plöjde två Harry Potter- filmer i soffan med täcke. Låg och pratade med bebisen i magen och pussades. Livet är förövrigt att beställa hem hamburgare med pommes, oreoshake och såser med sin man och ha en sparkandes bebis i magen.

Rekommenderade inlägg

19 kommentarer

  • D Svara

   Omg undrar samma! Det gråa setet, varifrån???

 1. Diana Svara

  Hej! Skulle du kunna tänka dig att länka till värmeborsten du använder? Finns ingen stylar sitt hår så sjukt snyggt som du!!!

 2. Caroline Svara

  Älskar såna här inlägg!! ❤️ Kan inte du göra en inlägg om vilka bebis saker ni köpt in hittills? Är själv gravid i v22 och är så kul att få inspo från andra.

 3. Amy Svara

  Hej,
  Ett litet tips angående skötbord är att ha det i ett rum där det finns tillgång till rinnande vatten. Bebisens känsliga hud brukar må bra av att man torkar dem med blött papper framför till exempel wipes. Skönt också att kunna tvätta händerna efter blöjbyten, innan man tar upp bebisen och går vidare👍🏻 Vad gäller tips av just skötbord så har ju Sebra himla fina😊 Så härligt att följa din blogg✨ Kram och grattis till kommande bebisen❤️

 4. Nina Svara

  Fint! Och ang förlossning – lustgas är ju the shit. Tar dig igenom det mesta. Du låter som en fantastisk mamma redan.

 5. Ni är så mysiga, jag myser av att läsa om din dagar. Jag hade typ dödat för den där burgaren, SÖTPOMMES OCH OREOSHAKE!! 🙌🏼 Beställerexakt det på bastard burgers jämt😍 tack för att du gav mig modet att berätta för min man om min ångest jag tror jag börjat få, kan inte sätta fingret på vad det är men tror jag fått någon slags ångest. Nu får vi se om jag ”vågar ” ta hjälp & prata med någon. Är så rädd att bli dömd av en terapeut, helt sjukt jag vet … 😔

 6. Amanda Svara

  Fina maja, kan du inte göra ett inlägg med de sminkprodukter du använder just nu? Kärlek <3

 7. Patricia Svara

  Rinnande vatten vid skötbordet är typ ett måste! Speciellt i början är bebisbajset är som tjära, ju äldre dom blir, desto lättare blir de att hantera bajset 😂
  Stokke har ett fina skötbord men tycker egentligen alla är ok, bara de finns förvaring och rinnande vatten som sagt 😅

  • Maja H Svara

   Instämmer, rinnande vatten!! För bebis, men framförallt för er. Gärna en ”station” relativt nära på natten och även en i anslutning där ni hänger dagtid (beroende på hur boendet ser ut). Man vill helst inte springa upp och ner för trappor med nerbajsad bebis (och sig själv 😂)

  • Josefin Svara

   Vi har inte rinnande vatten vid skötbordet då det står i sovrummet. Däremot har vi en sprayflaska med vatten och några droppar olja. Funkar super! 🙈😊

 8. Emma Svara

  Det spelar inte så stor roll hur skötbordet ser ut, man klarar sllt med våtservetter! Men det är skönt med papperskorg som man öppnar med foten och nu när bebis är 7,5 månad har vi märkt stt det varit bra med förvaring under istället för bredvid eftersom bebis drar i ALLT! 🙂

 9. Sofie Svara

  Alltså du ser alltid SÅ JÄVLA FRÄSH ut. Sjukt. Älskar dina sånna här inlägg så mysigt! …älskar alla dina ilägg i för sig hehe

 10. Felicia Svara

  Hej! Jag satt å läste igenom ett par av dina ”frågor å svar” – inlägg på bloggen som jag uppskattar mkt då du svarar genomtänkt å ingående :)) kände då att jag ba mååååste fråga några saker å vill du inte svara så är det självklart fine
  1. Hur vet man att man är redo för att skaffa barn? Alltså jag är tillsammans med min kille som lixom känns som min soulmate (har aldrig känt så med någon av mina andra tre relationer) vill lixom på ett sätt skaffa barn med honom så vi då tre kan ha världens härligaste gäng men samtidigt e jag alltid rädd för att bli lämnad eller att bli uttråkad bara för att vara nära en människa innebär att man oxå umgås så mkt med sig själv alla ens sidor blir speglade. Ibland tänker jag att det kanske bara är bättre att starta processen att försöka skaffa barn (en process i o m att det e ”fel” på mina hormoner å ja måste genomgå en minst 1 årig behandling för att ens kunna bli fertil. Tänker att det kanske e lika bra å ba köra så kan ja sluta övertänka å låta allt bli vad det blir då han trots allt e toppen.
  2. Fråga 2 hehe förlååt för jobbiga frågor :// hur känner du kring att du behövt anpassa dig efter din partners arbete att flytta å sådana saker. Jag har nämligen flyttat till en annan stad för å kunna bo med min kille å här har ja eget jobb å försöker lixom göra saker som är utvecklande för mig men jag tycker ändå det e svårt att släppa känslan av att jag ”fått ge upp vissa saker” för å va med min partner.
  3. Fråga 3 hehe alltså du är ju så himla himla vacker å snygg å söt å allt å det är ju din kille oxå å jag förstår att du trots det säkerligen kan ha massa komplex (känns ändå som du hintat om det när du skrivit att du känt dig svullen m.m.) men lixom hur upplever du ditt yttre å hur upplever du att andra behandlar dig pga ditt utseende??

  Tack för en helt fantaaaastisk blogg med snygga bilder å bra texter å femalepower osv! Du å Victor kommer bli underbara föräldrar 🙂

 11. Emma Svara

  Du ser sjukt mysig o fräsch ut på bilden, undrar som de andra över vart mjukissetet är ifrån? 😍😍

 12. Jessica Svara

  Hej!
  Såg i headern att det är felstavat i ordet ARKIV. Står AKRIV. Hej å hå… =)

 13. Sofia Svara

  Maja! Du är SÅ himla vacker och jag dör för dina ögonbryn SÅ snygga. Vad använder du för produkter för dina ögonbryn?

  Kram

Skriv en komentar