Jag är inne i ett mode och våren känns så nära vilket gör mig sugen på vår och sommarkläder. Helt klart det roligaste som finns, att få klä sig i starka färger, stora klänningar och härliga hårband. Hittade den här magväskan från H&M när jag gjorde kollage häromdagen så jag klickade hem den. Ska matcha den till allt och ingenting i sommar.

Ni hittar väskan här! (adlink).

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer

  1. Kelly Svara

    Hej Maja! Skulle du inte kunna göra ett inlägg om skönhets- och hälsotips? Typ dina tips och råd om vad man kan göra för att få mer glowig hy, få hår/ögonbryn att bli fylligare, osv osv? Hoppas du förstår hur jag menar! Du är så oerhört vacker och tänker att du kanske har några tips att dela med dig av, kram! <3

  2. Hanna Svara

    Maja! Var har ditt arkiv försvunnit? Försökte hitta tillbaka till dina inlägg från när du bodde i Lissabon men inget av det verkar finnas kvar? 🙁

Skriv en komentar