Sedan kom Juli och jag såg ut såhär! Brun och fräsch. Får mig att längta efter sommaren.

Det var sommar och vi tittade på fotboll på Hamre ett stort gäng! En av sommarens bästa dagar. Vi började dricka öl vid fyra på dagen, solen sken och det var VM. Chipsskålarna var fulla och familjerna samlade. Det var fint.

Och det badades <3

Sedan begav det sig till Ryssland igen! Den här gången med familjerna och Sanna! Här på Camp Sweden i Sankt Petersburg!

Sedan var det snabbt hem till Sverige igen innan vi någon dag senare åkte IGEN! Helt galna veckor jag vet. Men det här blev ju tyvärr sista matchen men här var man lyckligt ovetandes.

Men det gjorde inte så jäääättemycket för en nygift Maja som nu hade sin smekmånad framför sig med sin lilla älskling! Mot Mykonos!


LIVET! LYCKAN! SMEKMÅNAD <3

Och jag hade på mig somriga vackra klänningar varje dag!

Sen åkte vi hem ovetandes om att livets älskling hade skapats i min mage.

Sen väntade Festerås i någon vecka! Här är en bild från min SISTA FESTKVÄLL PÅ 9 MÅNADER MINST.

Vi hade picknick!

Och jag badade i mälaren! Kände mig lycklig. Var lycklig. Sommar i Sverige med Victor är det bästa med livet.

Och så hängde vi med vår favoritfamilj. Badade, grillade och drack vin.

Och dagen efter väl tillbaka i Västerås smakade middagen dåligt och vinet likaså. Morgonen därpå kissade jag på tre stickor och fick reda på vår bebis i magen. Lyckans dag. Kommer alltid minnas detta. Och hur väntan på att Victor skulle komma hem kändes som en evighet. Gick runt som en galning i lägenheten och ringde honom flera gånger och frågade vart han var och när han hade tänkt komma hem. Ville SKRIKA ut det såfort han klev innanför dörren, att få ha den här hemligheten för mig själv i två timmar var det märkligaste jag någonsin har varit med om, att inte få dela det från samma sekund med Victor var så konstigt. Och lyckan när han öppnade paketet jag hade slagit in. Hans blick där vid vårt köksbord. HAHA, åh, kommer bevara det i min minnesbank hela livet. Hans ögon, just den sekunden.

Och redan dagen efter åkte vi tillbaka till England. Här är en bild från vårt första besök hos läkaren <3 Overkligt. Bebisen var så liten att läkaren knappt såg någonting och bad oss komma tillbaka två veckor senare. Minns att jag blev så orolig då men nu i efterhand var det ju inte alls konstigt, bebisen var ju liksom typ tre veckor gammal haha.

Sen väntade Fashion Week i Köpenhamn för mig. Minns att jag var så nervös att det skulle märkas att jag var gravid här. Hade fått för mig att magen redan syntes och att hela världen skulle märka att jag varken drack eller snusade he he.

Väl hemma i England höll jag en låg profil, sov mest hela dagarna och åt mycket flingor och så.

Sen åkte jag och min ÄLSKLING till London igen.

Och jag hade svårt att hitta kläder ”som passa”. Alltså om man bara visste här att magen ej existerade och att mina vanliga kläder passade alldeles utmärkt. Det blev så otroligt psykologiskt och man känner sig så svullen att ingenting känns fint.

Vi började göra om här hemma :))))

Sen kom september och vi facetimade med denna donnan!

Vi åkte till Ikea och började vår makeover! Detta var alltså i september, undra varför jag börjar lessna på detta nu.

Sen blev det Sverige igen! Minns även här att jag tyckte det var så jobbigt att dölja min graviditet, ville så gärna hålla det hemligt men fler och fler började märka.

Jag klippte mig! Åh har bokat tid nu i Sverige igen när jag åker hem. Vill känna mig fräsch i håret igen. Låter längden vara och förmodligen även luggen denna gången, får se!

Jag hängde med bästisar <3

Och åkte iväg på fest och låtsades dricka vin en hel kväll!

Och sprang på visningar med Vickan i Stockholm <3

Och blev bjuden på lyxmiddag hos mamma <3333

Sen var jag tillbaka i England igen och oktober kom!

Rekommenderade inlägg

14 kommentarer

 1. Ida Svara

  Hej,

  Verkar som arkivet har försvunnit på din nya hemsida. Är det något som kommer tillbaka sen?

 2. Hanna Jonsson Svara

  Hej Maja. Först – du är otroligt inspirerande.
  Jag undrar om du skulle kunna göra ett inlägg med tips om snygga baskläder. Typ t-shirten på sista bilden här, var är den ifrån? 🙂
  Tack för en grym blogg, vlogg och pod! 🙌🏻

 3. Anni Svara

  Hej! Har följt dig ett bra tag nu och gillar verkligen din blogg! Jag undrar hur du ställer dig till plastikoperationer? Ex. bröstförstoring. Är det något som du som influcener skulle vilja dela med dig av? Om du nu skulle ha gjort exempelvis en bröstoperation. Varför eller varför inte isåfall? 🙂

 4. Dafina Svara

  Hej! Vart kommer den svarta klänningen som du hade på dig i London ifrån?

 5. Annie Svara

  Hej Maja! Kan man följa dig på Pinterest? Vad heter du där? 🙂

 6. Elin Svara

  Hej Maja!

  Älskar dessa tillbakablickar. Känns lite som att jag får hoppa tillbaka till min egen sommar, då jag minns vart jag var/gjorde när jag läste om detta först. Ska bli kul att se hur nästa års tillbakablick ser ut, så häftigt att få följa din resa att bli mamma. Tack för att du delar med dig!

  På tal om något heeeelt annat; skulle du orka lägga ut receptet på ditt fröknäcke igen? Jag kan för mitt liv inte hitta inlägget med det i och har inte sparat det trots att det är typ mitt godaste.

  Kram till dig och bebisen!

 7. Johanna Svara

  Hej! På tal om återblick på året: hur motiverar du din klimatpåverkan under året och hur ser du tillbaka på den? Enligt instagramkontot @aningslosainfluencers är du bland de topp 5 värsta när det kommer till alla flygningar du gjort i år (minst 30 st under hela året, för att inte tala om alla flygningar fram och tillbaka till Ryssland under VM. Allt finns med på stories.). Med tanke på miljön och klimathotet alltså, och hur sjukt skadligt flyget är för miljön, och avtrycket man lämnar efter till våra barn. Tacksam för svar!

  • Elsa Svara

   Men snälla, vad ska hon göra då?? Köpa en eka och ro hem? England är liksom en ö finns inte så mycket alternativ på att komma hem och hälsa på alla nära och kära. Jag tycker att alla får tänka och göra som dem själva vill och så kan vi sluta hoppa på varandra om miljön.

 8. Lisa Svara

  Jag gjorde mitt gravtest när min sambo var på jobbresa och det var 5 dagar kvar tills han skulle komma hem. Jag ville verkligen inte berätta på telefon, det var de konstigaste, längsta dagarna i mitt liv. Jag visste att han hellre skulle vilja att jag berättade när vi var tillsammans med såååå märkligt att ha det som hemlighet de dagarna.

 9. Ida Svara

  Älskar skärningen i halsen på T-shirten (den vita i sista bilden), var är den ifrån?? :)<3 hihi gillar ej när T-shirt halsen är djup eller v formad å så, vill ha den tight om du förstår

 10. Fanny Svara

  Hej fina maja! Jag undrar om det var svårt för dig att sluta snusa när du fick reda på er graviditet? Tack för en underbar blogg ☺️

 11. Gabriella Svara

  Hej! Var är dina sandaletter med genomskinliga överdelar/remmar ifrån? Så fina!!

Skriv en komentar