Nu kikar vi på dagarna med Malin. Magiska dagar.

Vi tog sovmorgon, åt frukost framför Nyhetsmorgon och satt i soffan och pratade i några timmar.

Det har regnat. Men det var mysigt. Det var faktiskt riktigt länge sedan det regnade här så jag tyckte bara att det var härligt, och det passade dagen perfekt.

Hon är så fin Malin. Och jag blir jämt så inspirerad när jag är med henne. Vi har ofta samma syn på visioner, jobb och drömmar. Vad man ska göra för att nå dit, vi vill så mycket. Det är så fint att ha en så likasinnad vän, någon man vågar drömma med och prata högt med om vad man verkligen vill. Älskar även att höra hennes prat om framtiden och livet i LA. En vän som ger mig så mycket. Fint.

Vi åt en helt magisk lunch! Vi testade ett nytt ställe och jag överdriver inte om jag säger att det är en godaste varma mackan jag någonsin har ätit. Herregud. Ska ta med Victor dit.


Och det regnade och regnade!

Och jag såg ut såhär!


Eftermiddagen bestod av köp av växter, mer om det i ett annat inlägg, och kvällen spenderades med thai och MYS. Kommer leva på dessa kvällar länge.

Igår såg jag ut såhär! Kämpar på med magen, tights och t-shirts är min nya grej.

Vi åt burgare till lunch <3

Och sen shoppade vi lite! Eller tittade mest men ändå.

Och igårkväll checkade vi in här hemma, satt på oss mjukisar, tände ljus och lagade pannkakor. Tittade på film och mös. Känner mig svältfödd på vanligt tjejhäng, som om att jag inte har fått det på flera år vilket jag typ egentligen inte har fått eftersom att vi alla ses så sällan och då blir det stress och man vill ”fånga dagen”. Att vi bor i England har varit så bra för mina relationer för när dom kommer hit nu, tillskillnad från Lissabon, så blir det mer mys. Finns inte jättemycket att göra här menar jag.

Rekommenderade inlägg

12 kommentarer

 1. julia Svara

  Vilken härlig helg!! Skulle du kunna länka t-shirten? SUPERsnygg!! Kram

 2. Thea Svara

  Hej maja!
  Först och främst älskar din blogg och grattis till ert Lilla mirakel!❤️

  Tänkte höra med dig vart dina glas, som du har smoothies i, kommer ifrån? Älskar de😍😍

  Du är en fantastisk inspiration och sluta aldrig! Kram från en Västeråsare!!!❤️

 3. Sofie Svara

  Tredje säsongen av La Casa de Papel kommer på netflix nu 2019!(!!) Tänkte direkt på dig och Victor när vi såg det hemma, lyckan 😀

 4. Wilma Svara

  Måste bara fråga var din fina vän Malins tröja är ifrån?! Den var SÅ snygg!

 5. Nanna Svara

  Alltså, mitt gravidtips när det kom till kläder var att skaffa en riktigt stretchig kjol, funkar till tights och t-shirt om em vill gå i mjukiskläder men ändå täcka rumpan. Brukar finnas på typ topshops och hms preggoavdelningar

 6. Hanna Svara

  Hej fina Maja! Vart har du köpt dom beige/bruna skorna? 🤩

 7. Emelie Svara

  Hej Maja,
  Vilka mysiga dagar!!
  Måste fråga vart din kompis tröja kommer ifrån? Och kan du inte göra ett inlägg med olika snygga ”myskläder”? KRAM

 8. Maja!
  Du är bäst och så, så vacker!
  Vad använder du för kamera & objektiv?
  Min systemkamera har precis tackat för sig så jag blir nog tvungen att skaffa en ny.
  Vill ta exakt så blandat med bilder som du gör. Någon outfit, mycket mat & fika och sen även på bebisen som kommer i April, och även på storasyster.
  Älskar när det blir blurrigt runt det man fotar men tycker sällan jag får till det!

  Kram till dig, jag har jobbhelg framför mig och då lyssnar jag alltid ikapp er pod <3

Skriv en komentar