Dagarna rullar på och jag tänkte att vi kikar igenom min kamerarulle lite! Vill såklart tacka för alla peppande och fina kommentarer, mail och meddelanden jag får av er. Jag försöker logga ut lite den här tiden speciellt efter all hysteri, fokuserar på mig och min bebis men det värmer verkligen att kika in här och få fina ord av er. Egentligen hade jag lust att logga ut helt och hållet tills mitt barn är här men sen så vill jag ju skriva till er, det blir kanske inte så detaljrikt dock och inte för många inlägg men det förstår ni säkert <3.

Vi har ätit brunch ute medan regnet fortsätter att ösa ner, man hade kunnat tro att det är oktober om man tänker på vädret men jag gillar det. Så mysigt och passande för mig i livet på någotvis, att vara höggravid, äta kakor och lägga pussel passar liksom in med regn.

Jag har fått hem en hel del roliga bud, bland annat detta från mac! Så fina produkter och jag var som ett barn när jag satt och sminkade mig på morgonen. Ögonskuggspaletter måste vara en av mina favoritgrejer i livet, att få testa nya färger och pigment är så roligt. Låter ju knäppt men ni vet när man har mode, en bra podd på och så sitter man bara och blendar ögonskuggorna i typ en halvtimme som en galning, en sån morgon hade jag.

Resultatet efteråt! Ta daaaa! Förresten har mitt hår börjat bli långt nu och jag står i valet och kvalet att klippa av det igen eller att denna gången faktiskt låta det växa ut till sommaren? Jag tänker mig en lång och tjock blond ”bob” i sommar? Ni vet när håret är sådär tjock och fönat att det ser exklusivt ut och att hela håret är i samma längd? Hmmm vi får se.

Jag fick även den briljanta idén att städa vårt badrum. Vet ni att det finns inte ETT ENDA RUM i vårt hus nu som behöver städas eller organiseras? Skillnaden från i höstas är STOR och jag är imponerad av oss själva. Vi blev vuxna på ett halvår och saker och ting står på sin plats nuförtiden. Otroligt.

Vi har varit på sjukhuset och kollat till bebis <3.

Och på tal om bebis, hens rum är ju på paus. Jag beställde möbler som inte blev bra som nu ska skickas tillbaka och jag har lyckats beställa FEL madrass tre gånger. Eller jag har helt enkelt inte läst ordentligt innan jag har beställt hem grejerna, så första gången blev det ett top sheet (lakan), andra gången a top matress (den man har över själva madrassen) och tredje gången blev det en för liten madrass. Men nu, idag, kommer budet med RÄTT madrass. Och nu har jag ju ett lakan och en top matress till så det är ju perfekt :). Bebis, nu kan du komma, för din madrass är strax på plats i din säng!

Och jag spenderar mina kvällar med att zooma ut och bada. Har badat varje kväll nu. Min kropp är tung och hjärtat och hjärnan känns även det lite tungt, liksom mycket som händer nu så att bara få zooma ut känns fint. Och att sätta på kranen, tända ljus och bara vara en stund är bland det bästa jag vet nuförtiden. Wow, har aldrig varit en badtjej men nu har någonting hänt.

Rekommenderade inlägg

33 kommentarer

 1. Anna Svara

  Helt rätt att du zoomar ut och tar tid för dig själv, Victor och bebisen! Njut! ❤️

 2. Cia Svara

  Ska ej vara en glädjedödare angående håret men man har livets hår när man är gravid eftersom man tappar betydligt mindre men håret bara rasar av när bebis kommit ut. Tur nog växer de ju ut igen 😅 har själv en snygg halvlång frisyr under min vanliga frisyr pga att håret ÄNTLIGEN är på g tillbaka ☺️

 3. Hanna Svara

  Ta hand er! Vi finns kvar när du är tillbaka helt fit for fight. <3

 4. Självklart förstår vi dig! Det viktigaste i ditt liv nu är du, Victor och bebisen. Vi är alltid kvar här och hejar på dig!!❤️

 5. Lina Svara

  Skickar massor av kärlek och pepp till er! ❤️

 6. A Svara

  Checka ut och förbered dig!
  Vi finns kvar. Lycka till när det är dags (ska bli så spännande att få se ert barn. Om ni nu vill visa).

 7. Trine S Svara

  Masse kjærlighet til dere ❤️

 8. emma Svara

  Bästa Maja <3 Gör exakt det du känner för! älskar sånna här inlägg med snaps från mobilen. Ha en fantastisk dag och lycka till med allt. Kram <3

 9. Emelie Svara

  Åh förstår precis vad du menar! Fick för första gången i livet känna känslan av att ha tjockt hår under graviditeten, men nu sisådär 3mån senare faller det av i mängder 😩 tur att världens finaste bebis kom ut och gjorde allting värt det!

 10. Elin Svara

  Glöm aldrig att du har din pepp armé här inne som hejjar på dig! Kommer på mig själv så ofta med att fundera på hur Maja mår idag! Sista spurten nu sen är hen här ❤️

 11. Vill bara skicka en KRAM till dig för jag tycker att du är en fantastiskt stark och härlig tjej, jag blir alltid glad när jag klickar in på någon av dina sociala medier<3

 12. Emma Svara

  Stor kram till dig! Du är grym och gör det som känns bäst för er! 🙂

 13. Du är grym!! Svara

  Hej Maja! vill bara berätta om en diskussion jag hamnade i med min svärfar för några dagar sen. Han nämnde att han tyckte det var rent åt helvete hur Viktor kunde välja att inte vara med på landslagssamlingarna nu framöver och att det värsta var att det skrevs i tidningar att det var på grund av ”personliga skäl”, eller först skrevs de att det var på grund av att John inte skulle med den här gången men det var så löjliga påståenden så det hade till och med han vett till att förstå att så var inte fallet. Nåväl, jag sa då till han att ni väntade ert första barn tillsammans när som helst så det tyckte jag var en väldigt bra anledning.. Sen började själva diskussionen.. Svärför höll med om att det är klart det är okej att vilja vara med på sitt barns födsel, självklart. Men det som störde han något så fruktansvärt var det att Viktor inte går ut och säger detta i media utan det som skrivs är ”personliga skäl” Han tycker alltså att Viktor måste berätta varför han inte ska vara med för att det ”hör till hans jobb”att vara öppen i media. Då ifrågasatte jag det, jag anser att det är upp till Viktor vad han vill berätta. Fotbollen är hans jobb och om han väljer att berätta varför är upp till honom. Vi vet nu att han inte kommer vara med (vilket vi tycker är jätte synd, såklart!!) men det jag menar är att hur kan vi tro att vi har ”rätt” att veta varför han väljer att tacka nej till ett jobb? Hur kan vi bli upprörda över det? Vi vet nu att han inte ska vara med. Varför räcker inte det? Att bara för att ditt yrke är att spela fotboll så tycker jag inte att man måste vara en som älskar media och älskar att prata öppet om sitt privatliv, utan det är ju sporten han har valt. Jag tycker de är tråkigt att folk ska ifrågasätta andras beslut när det absolut inte är på blodigt allvar! Ingen kommer dö för att Viktor är hemma med sin fru och sitt barn!! Jag själv har inte barn men den dagen jag och min sambo bestämmer oss för det så kommer jag ta för givet att han skippar sitt jobb för vårt barns skull också..
  Vill bara avsluta med att säga att jag tycker du har så mycket kloka tankar och åsikter! Sluta aldrig vara ditt öppna och härliga jag 🙂 önskar er all lycka! Mvh Vera

 14. Sofie Svara

  Vill också bara skicka kärlek, stor kram till dig <3

 15. Sofia Svara

  Skickar massa kärlek till dig! Du är grym <3

 16. Lina Svara

  Kramar till dej!!!tänk att man kan bry sej så mkt om ngn man inte känner ,tänker på dej å er!!!snart är bebben hos er,sicken lycka ,tänk så efterlängtad ❤️Var rädd om dej.Kram

 17. Ida Svara

  ❤️❤️❤️heja er alla tre!!!

 18. Lisa Svara

  Jag har sett stormen på sociala medier och jag kan inte annat än att be om ursäkt för alla dessa idioter som uppenbarligen inte fick någon hjärna att tänka med. Jag kan inte ens tänka mig hur mycket strunt ni har fått skrivet till er om denna icke-fråga. Ni är grymma och är inte skyldig någon en förklaring till varför ni gör de val ni gör. Lycka till med bebis när den kommer ❤️

 19. Angelica Svara

  Det är klart du ska checka ut på 100%! Oavsett om du ska ha barn, vill sitta hemma och pilla dig i naveln framför filmer, serier eller Hayday, åka på semester eller vad som helst. Bara stäng ner för ett tag och när du verkligen känner för att skriva ett inlägg eller lägga ut något på youtube/instagram, gör det då. Men herregud skit i oss! Vi är kvar här, I promise! Gör det som DU mår bra och bli glad av! Ta en paus ett tag. Du är fucking grym Maja! Bäst! 💕🌟

 20. Johanna Svara

  Ni gör helt rätt, tråkigt att det blivit så stor storm i tidningarna & på sociala medier. Önskar er all lycka till, & ta hand om varandra! Kram♥️

 21. Ida Svara

  Stäng av,vila upp dig,rå om varandra. Det är det viktiga❤️ Och jag var också så noga med att bädda vagga innan sonens ankomst. Sen visade det sig att han bara ville sova på oss och inte alls ville ligga i sin vagga. Jag som hade en bild av bebis i vagga men den bilden fick sig en törn när han väl kommit till oss. Mysigt men inte som jag tänkt mig 😍

 22. Evelina Svara

  Kommenterar aldrig någonting, men du står på dig säger vad du tycker och det är helt rätt. Dom som kommenterar annat måste ta sig en titt i spegeln och kamma till sig. Du är grym fortsätt med det du gör! GIRLPOWER

 23. Jenny Svara

  Du är fantastisk, glöm aldrig det! ❤️❤️❤️

 24. Malin Svara

  Helt rätt! Ni gör det som är bäst för er familj ♡ Vila och ladda nu ♡

 25. Emelie Hansen Svara

  Ville bara skicka en liten hälsning och pepp… tack för att du inspirerar så mycket i dina sociala kanaler och är både öppen, rolig, klok samt definitionen av girlpower. Helt sjukt vad mycket skit ni får, men helt rätt att lägga energin på det som är viktigt i livet. Du kommer utan tvekan bli världens bästa mamma till er bebis! stor kram ❤️

 26. Pernilla Svara

  Hej!
  Jag vill bara passa på att önska er massor av lycka till och kärlek tills när bebisen väl bestämmer sig för att det är dags! ❤️

 27. Johanna Svara

  Hade vart jättekul om du kunde göra ett inlägg där du tipsar om vårkläder till lite ”budget pris”, tex under 1000 lappen osv, framförallt skinnjackor!! Kram på dig fina maja!

 28. Sanna Svara

  Härligt att få vila upp dig ordentligt nu och bra att du tar dig tiden att koppla från lite och bara vara nu. Du är en sån super woman Maja! Vi hejar på dig och lilla kompisen i magen nu sista veckorna!

 29. Elin Svara

  Tänker på er hela tiden, snart är h*n här. KRAM

 30. Nathalie Svara

  Vad mysigt det låter, jag ville bara äta och ligga på soffan i slutet av båda mina graviditeter så då gjorde jag det 😀 Underbart. Du gör rätt i att vila och ta lite paus från tjafs där ute. Hoppas du delar med dig lite av din förlossningsberättelse och hur du upplever din första tid som mamma. Alla förlossningar är så unika och jag tycker det är så spännande att höra andras upplevelser. Stor kram och pepp till dig snart är er lilla bebis här!

 31. Linnea Svara

  Heja alla tre! Gör det som är bäst för er nu och strunta i vad alla andra tycker och tänker. Ni vet bäst! Lycka till och heja på! <3<3

Skriv en komentar