Hej från VÄSTERÅS den här gången. Jag kom precis innanför dörren med all min packning och känner mig dränerad. Vill tacka för all POSTIV ENERGI här inne, herregud. Ibland får jag en obefogad stress när jag inte har varit inne här på ett dygn (hann inte blogga igår ju) och blev så glad nu när jag kikade in för att säga hej till er och alla kommentarer var så positiva, roliga och fina från mina senaste inlägg. Behövde det.

Som sagt, jag känner mig dränerad. Helt slut efter intensiva dagar i huvudstaden. Det tär på mig att vara social så många dagar i streck och att prestera. Oavsett om det är på ett enkelt möte eller en gala. Jag har pratat och varit bland människor konstant sedan onsdagskväll och för mig som är eremit behövs nu några dagar av att ladda om batterierna.

Men nu är jag äntligen i Västerås och har landat hemma. Jag har inga planer, vet bara att jag vill vara med mamma. Och allting får vänta tills imorgon. Min mobil är överfull med meddelanden, mailkorgen har inte kikats på, jobbtelefonen har legat i väskan i två dagar osv men det får fixas imorgon. Idag förtjänar jag en ledig dag.

Önskar er alla en fin lördag <3 Så hörs vi imorgon med massa bilder från Elle-galan.

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer

 1. Alexandra Svara

  Maja!! HEJ <3
  Jag ska ta med min pappa till Manchester i slutet på januari och kolla på United!!! Ser så mycket fram emot att få ge honom det men I need tips for restaurants!! I vilket område finns det de bästa restaurangerna? Och frukostställena? Sedan om jag kommer iväg några timmar och får strosa i affärer, var tycker du jag ska gå då? <3

 2. Linda Svara

  Du var så vacker på elle-galan igår! Ha en bra dag <3

 3. Trine S Svara

  Du så helt utrolig vakker ut på gallaen 😍

 4. Louise Svara

  Alltså wow wow wow!! Det verkligen strålar om dig Maja 😍 så otroligt vacker igår på galan!!
  Vila nu och ladda batterierna, det är du SÅ värd! Kraaaam

Skriv en komentar