I det här februarimörkret behöver vi visualisera om någonting annat. Jag läste senast igårkväll på nätet (hade förvärkar?!?!?!? och googlade snabbt tips om förlossning HAHA och då stod det att man ska ha en tydlig målbild i huvudet som även partnern ska veta om. Någonting man visualiserar.) Och då tänkte jag just på det att jag tänker otroligt mycket just nu och längtar och väntar väldigt mycket inför allt. Och att jag dagdrömmer om ljusare tider. Så här kommer det en liten lista.

Just nu längtar jag efter…

…våren och allt vad det innebär klädväg. Jag längtar efter att få klä mig i vad jag vill igen, mina levis-jeans och bodys. Klänningar och kjolar. Denna blazern vill jag glida runt i och hade matchat med ljusa slitna jeans, sandaler, vit body och ett par brillor till. Och barnvagn såklart 😉 Ni hittar den här!

..att vara ledig med Victor. Hamna i semestermode med honom. Känna att man tar varje dag som den kommer. Ta en öl. Packa ner solkräm. Klaga över värmen i lägenheten. Svensk frukost tillsammans. Ja allt det där.

..och så längtar jag efter att dejta denna. Nu tänker ni är du galen du kan inte längta efter det redan nu, bebisen är inte ens här än men jag saknar att känna mig som Maja som klär på sig någon klänning och går på dejt med honom och dricker ett glas bubbel. Vi har redan nu gått in i familjebubblan (vilket jag bara tycker är mysigt), så dagarna består av att tvätta barnkläder, nappflaskor och prata om barnmorskor. Det är ju inte bubbel, läppstift och hångel i luften liksom. Så jag längtar till sommaren och en ensamkväll med honom. Då kommer vi ju bara prata om bebisen men ändå.

..jag längtar till påsken!!!!!! Förra året hade jag en helt sjuk lyckokänsla över hela påskhelgen och minns det så starkt. Vi firade själva men det var så mysigt ändå. I år vet vi inte hur vi gör, kanske har bebisen kommit och vi vill ju inte ha hela huset fullt med folk även om vi inte vill fira påsken ensamma. Blir klurigt men det löser sig!

…solglasögon! Varje år kräver ett par nya! Gillade dessa simpla perfekta från Gina!

…efter att få träna! Att få SPRINGA! Jag får ju nu (tror jag iallafall) men det känns onaturligt och inte bra så nu längtar jag verkligen. Att få ta mig ut och bara springa, få upp pulsen rejält. Nu står jag på crosstrainern och kämpar på men det är för jäkla tråkigt men tänker att det är bra att underhålla kroppen nu sista tiden.

..jag längtar efter Västerås. Och våra familjer. Och att få vara där med Victor och bebis. Åh som jag längtar nu.

Vad längtar ni efter?

Rekommenderade inlägg

3 kommentarer

  1. Elin Svara

    Längtar efter min familj så det gör ont, flyttade 100 mil för kärleken och det sliter sönder mig att behöva välja vilka jag ska vara nära. <3 Tack för en fin blogg!

  2. Kelly Svara

    Längtar också efter våren. Vakna på morgonen och höra fåglarna kvittra utanför fönstret, känna hur solen strålar in genom fönstret och lyser upp hela rummet. Åh och känslan av att slänga på sig vårjackan för första gången, det är en så härlig känsla! Tack för en fin blogg ❤

  3. Øydis Svara

    Jeg lengter også helt utrolig etter våren og sommeren. Ingenting er som skandinavisk vår og sommer! Jeg lengter etter å kunne gå med sommerkjoler igjen og sene sommerkvelder med nære og kjære. I juni er jeg ferdig med en mastergrad i økonomi og kjæresten min flytter hjem igjen etter et halvt år i Australia, så jeg har ikke ord på hvor mye jeg lengter til en sommer sammen. Du er virkelig en stor inspirasjon, og jeg gleder meg alltid til å gå inn på bloggen din. jeg gleder meg til å følge deg videre <3 Stor klem

Skriv en komentar