Välkomna till min mysiga oas. Förbered er på liknande inlägg de närmaste två månaderna, för nu är det mys som står på schemat. Jag har ju varit nervös inför att vara egenföretagare och bli mamma men just nu fungerar det mer än bra. Jag njuter. Och det är en lyx hur jag har det. Jag har ju trappat ner på jobbet och det jobbet jag har görs i tid så ingenting känns jobbigt. Mina projekt jobbar jag med, letar mönster, tyger osv men mer än det så bara myser jag. Fotar lite. Bloggar lite. Mailar lite. Förstått vikten av att må bra, på riktigt. Att vakna upp på morgonen och känna ett lugn och att allting är i sin ordning. Jag tror det är att jag framförallt känner att jag är på rätt spår när det kommer till mitt jobb, jag tycker att bloggen, youtube och instagram är KUL men jag har ju större och andra drömmar som jag nu äntligen jobbar med vilket är fantastiskt. Och det är förmodligen det som lugnar min själ.

Hur som helst, så dagarna består av mys, mat och lugn. Jag älskar det och njuter varje sekund. Tror att det här kommer att vara en sån period i mitt liv jag kommer att se tillbaka på och ba åhhhh dom månaderna. Ja ni vet vad jag menar. Men nu kikar vi på de två senaste dagarna!

Victor hade media en dag vilket betyder att han är borta typ hela dagen så jag och Kenan checkade in här! Badkläder på och notiser av.

Det var så skönt för mig att vara i vatten och jag låg 30 minuter i bubbelpoolen utomhus och bara bubblade. Vilade ryggen, andades, tänkte och reflekterade. Och så vaknade min bebis så vi hade en stund där bara hen och jag. Ibland känns det som om att hen känner av mina känslor, och typ lugnar ner mig och påminner mig om det viktiga, vilket såklart är hen. Kan ofta bli känslig och väldigt berörd av det, det har hänt för ofta för att det ska vara en slump.

Vi åt fräscha sallader till lunch och drack lemonad! Sen åkte vi hem till Victor!

Och väl hemma var det dags att organisera garaget……och tro det eller EJ men VICTOR och KENAN städade ur HELA garaget medan jag lagade kyckling i currysås. Så nu har vi en huvudvärk mindre och det börjar faktiskt att ta sig nu. Rum för rum. Idag ska vi fixa klart i Victors kontor och i bebisrummet. Vi ska liksom rensa och städa undan det där man ibland låter stå kvar (iallafall vi). Någon kartong, någon sko osv osv. Jag tar på mig att jag verkligen är en stökig person men skillnaden nu från förut är att jag har ett behov av att ha ordning nu, att liksom hela jag skriker när jag ser vår stökiga garderob, så det är ju ett gott tecken iallafall.

Dagen efter det såg jag ju ut såhär!

Och vi tog oss ut för en lunch på en ny restaurang i vårt område!

Fem av fem stjärnor!

Och Kenan såklart, även han får fem av fem stjärnor!

Väl hemma hade vi en del att gå igenom från våra inredare. Nu är saker i rullning igen och vi har förmodligen lagt vår sista beställning sen gör vi resten själva! Det känns skönt att mattor, tavlor och liknande är beställt iallafall, det är faktiskt såna grejer som göra helheten. Projekt Lindelof Casa börjar närma sig sitt slut, 7 månader senare halleluljah!

Igår var jag ute på en långpromenad. Eller egentligen bara typ fyra kilometer men jag kom aldrig hem, fastnade dels i skogen bakom oss där jag bara stod och tittade på massa får och hästar. Sen RAMLADE JAG i lera??? och efter det tog det mig ett tag att ta mig hem. Jag vet inte om jag inbillar mig men ibland får jag ondare i kroppen av att träna än att inte göra det. Som om att foglossningen drar igång igen, och mina höfter lägger typ av.

Bild tagen innan jag var täckt i lera och skärrad. Ramlade på rygg iallafall och kommer inte att motionera ute när det är slask igen.

Och igår serverades detta och vi tittade på Jägarna (har aldrig sett den filmen, väldigt bra men obehaglig, usch).

Victor är hemma idag så jag har bestämt att vi ska ha en RIKTIG lördag, eller iallafall jag. Jag ska iväg och träna nu sen ska jag handla hem lunch och middag, det ska kikas på fotboll och sen fixas i bebisrummet. Vi får ju aldrig en ledig lördag så nu ska jag proppsa på den känslan! Så HALLÅ LÖRDAG!

Rekommenderade inlägg

14 kommentarer

 1. Mikaela Svara

  ”Igår var jag ute på en långpromenad. Eller egentligen bara typ fyra månader,”. Det kan man kalla långpromenad hihi 😉 Tack för en fin blogg, blir alltid glad när jag ser att det kommit ett nytt inlägg. Kram!

 2. Patricia Svara

  Vem är Kenan (haha ser ju en bild på honom men DJ förstår!) och hur känner ni honom? Han verkar hälsa på er ganska ofta som jag förstått de?! ☺️

  • Cissi Svara

   Tips: Högst upp till höger finns en sökruta, skriv Kenan så kommer det här blogginlägget upp överst… 😉 https://majanilssonlindelof.com/2017/10/26/kenan/

 3. Camilla Svara

  Hei <3 Kan jeg spørre hva du har oppi makaronien? Såg veldig godt ut!

 4. Karolina Wedin Svara

  Jag har haft foglossning hela graviditeten 😓 suck! Och längtar så mycket efter att promenera igen men promenader är ju tyvärr inte så bra för foglossning. Inte gå i trappor heller (allt enligt min barnmorska). ”Vad ska jag träna då” har jag undrat eftersom alla ligger på att man ska ”hålla igång” men cykling är det enda jag inte får ont i kroppen av! Tips! 🙂

 5. Lina Svara

  Nu har du hamnat på sportbladet igen Maja 😉 haha. Ni gör det rätt i att mysa och ha en underbar lördag tillsammans !

 6. Wilma Svara

  Du är en sån inspiration Maja! Blir så glad av att läsa alla inlägg och se alla dina ig-storys. Du verkar så himla jordnära trots det fartfyllda liv som du har runt dig och jag ser så mycket upp till hur du tar dig an livet och alla situationer som uppstår. Bebisen kommer verkligen få världens finaste mamma!! Har följt dig från allra första poddavsnittet och kommer att fortsätta göra det till ert sista! Tusen kramar och fortsätt vara du, för du är alldeles underbar! <3

 7. Elin Svara

  Mysigt, hoppas ni får en härlig dag tillsammans! <3

 8. Louise Svara

  Hej! Först och främst vill jag bara säga vilken underbar människa du verkar vara, fin på både insidan och utsidan. Du kommer bli världens bästa mamma!

  Nu till en liten ytlig fråga. Jag ska på två bröllop det här året, ett i mars och ett i september. Jag har lite panik för jag hittar inget att ha på mig, har du några tips? Vad som är svårt är ju att det kan vara vår och vinter i mars och i september kan det vara både sommar eller höst. Helst skulle jag vilja ha samma klänning på båda bröllopen. Tycker att du har en snygg stil så om du har tid att ge lite tips skulle jag vara oerhört tacksam, för jag är desperat haha! Kram ❤️

 9. Camilla Svara

  Rimligheten i att jag lägger tid på att oroa mig över om du och Sanna har blivit oense om något och det är därför ni, egentligen, slutat podda? Nej, jag vet att det inte är så men jag har verkligen uppskattat er podd och som trött småbarnsförälder var det min egentid varje söndag att lyssna på er. Så, egentligen är jag nog besviken för SOM jag uppskattade er podd! Fattar dock att en paus kan behövas när det är mycket som händer i livet 😊

  • Lisa Svara

   Haha samma här. Och alla mina kompisar. Det har varit veckans stora besvikelse och samtalsämne. Kommer dem komma tillbaka, när isåfall? Kommer vi inte få höra om bebisen? Jag har ett olyssnat avsnitt kvar, ska spara det tills jag VERKLIGEN behöver det 😅

Skriv en komentar