Åh igår blev jag överraskad med en fantastisk babyshower här på Haymarket i Stockholm. Jag känner mig överväldigad av kärlek och energi idag, alldeles för mycket känslor i min kropp just nu. Har gråtit halva dagen om jag ska vara ärlig, är ett vrak. Jag tror att jag blev påmind om vilka fantastiska människor jag har i mitt liv och att jag på lördag lämnar alla här hemma för att åka till England. Många av dom som var där igår kommer inte att se mig förren min bebis är här och det har gjort mig väldigt omskakad. Rörd, varm, sorgsen, lycklig, ja allt på samma gång. Som vanligt helt enkelt.

Jag åkte iallafall till Stockholm i tron om att jag och Sanna skulle ut och käka middag istället så öppnades dörren till en svit på Haymarket och där stod alla underbara människor <3

Dom alla hade fixat så fint, med ballonger, så fina skyltar, konfetti, fika, ja rubbet. Blir mållös.


IT`S A BABY! Alla våra nära vet ju såklart vad det blir för en liten bebis men allting var så fint arrangerat med könsneutralt tema. Tydligen supersvårt att hitta det (konstigt år 2019 tycker jag), men dom hade löst det mer än bra. Åh det var så fint.

Baby Nilsson Lindelöf <3

Fika fika fika <3

Och så fint att så många hade tagit sig ända från Västerås. Börjar gråta igen nu.

Och det var massa lekar! Fick gissa bebis, smaka barnmat (fyfan) och svara på frågor som även Victor hade svarat på om framtida scenarion med vårt barn. Himla roligt att få höra Victors svar.

Glad tjej som övade <3 Så bortskämd med kärlek.

Rekommenderade inlägg

10 kommentarer

 1. Anders Svara

  Va härligt! Du kommer bli en bra mamma, glöm inte på vägen att för varje nytt år blir barnet härligare! Men jag kommenterar för att tacka dig för att du tipsat om la casa de papel! Vilken grym serie! Vad finns det att titta på tänkte jag sökte runt till jag stötte på den och kom på att du rekat den, tack!🙂

 2. Anna Svara

  Påtal om vlogg tips vardags bloggar och smink Video väntar man på!!!

 3. Rebecka Svara

  Din vlogg med Malin var så härlig. Din bästa vlogg hittills. Älskar att man ”fick följa” med till barnmorskan, i ditt hem och till restauranger/affärer.

  Kram!

 4. Romana Svara

  Ooooh vilken fin klänning. Vart är den ifrån?

 5. rebecca Svara

  På lottiskakor står det ”its a girl” antingen var det ej meningen vi skulle se det eller så står det kanske ”its a boy” på de andra skyltrna? hehe.
  grattis hur som haver! kul med babyshower! fick lite tips nu inför lekar jag ska ornda inför en babyshower (den första jag ska gå på , så vet ej vad man gör riktigt där hehe) .. =)

  • Rebecka Svara

   Det står ”it’s a boy” på rawfoodbollarna men de är ju inte inzoomade så lätt att missa såklart 🙂

 6. Emelie Svara

  Alltså det där såg ju hur mysigt ut som helst! Magi! 😍

 7. Maria Svara

  Tack för att du har undertext på din senaste vlogg!!!

  Trevlig helg <3

 8. Emma Svara

  Jag tänkte också på att det står ”it’s a girl” på kakorna 😅 Men som Rebecca skriver så kan det ju ha stått ”it’s a boy” på dom andra. För tror inte du ”råkade” avslöja dig av misstag ☺️💕
  Grattis oavsett vad det blir!

Skriv en komentar