Här kommer ett tips såhär på lördagskvällen. Jag gästade ju podden MIN HELG i veckan som nu finns tillgängligt! Ett kort och roligt avsnitt med Hugo Rehnberg där jag berättar om helgen som var!

Rekommenderade inlägg

7 kommentarer

 1. Ellie Svara

  Hej Maja! Först och främst, tack för att du är du och för att allt du gör är magi. Jag har precis som du, bott i England i lite mer än ett år nu. Jag bor tillsammans med min brittiska pojkvän och vi är lyckliga tillsammans. Jag borde vara lyckligast i världen, men ensamheten som kommer med att bo utomlands är väldigt tung. I samband med flytten så ”tappade” jag många vänner. De få vännerna som finns kvar träffar jag sällan, vi har alla hektiska liv. Min mamma står jag också väldigt nära, men henne ser jag heller inte särskilt ofta. Jag har ett få par vänner här i England som jag är tacksam för, men det gör ont att gå in på sociala medier och se ens vänner hemma i Sverige dricka vin en lördag utan mig. Småsaker som man brukade göra ihop. Jag känner mig väldigt ensam och saknaden efter mina vänner/familj är tuff. Min fråga till dig är, hur hanterar du ensamheten och saknaden? Kramar

 2. Ellinor Svara

  Hej Maja! Tack för en jättebra blogg och en fantastisk podd! Jag undrar om du skulle kunna visa upp dina favorit väskor? Jag själv älskar väskor och har sett att du har många fina märkesväskor! Kram på dig!

 3. Ines Svara

  Hej bästa maja!
  Jag undrar om du kan tipsa om skor & kläder nu i vinter? När de är så kallt vill man bara ha uggs & stor dunjacka haha men tänkte om du har tips för snygga outfits?
  Kram

 4. Cornelia Andersson Svara

  Hej! Jag och min pojkvän har planer på att skaffa lägenhet i Västerås och undrar om du kan ge tips på bra bostadsområden att leta runt? Ingen av oss är från Västerås från början men pågrund av jobb osv har de kommit upp som en möjlighet att bosätta oss där. Därför skulle tips vara tacksamt😊 kramar

  • Amanda Svara

   Områden du helst vill undvika är Bäckby, Råby, Pettersberg och Vallby (iaf så som det såg ut för något år sedan). Jag personligen gillar Öster mälarstrand intill Mälaren, Oxbacken och Blåsbo med närhet ner till centrum och så har jag några vänner som bor i Haga och på Gideonsberg som är nöjda med sina områden. Finns en hel del fina bostadsrätter i centrum och områdena närmast kring stadskärnan. Hoppas ni hittar något som passar er! 🙂 //tidigare Västeråsare

 5. Lin Svara

  Hej Maja!

  I den senaste vlogg när du inreder hemmet i Manchester har du en så himla fin rutig kappa på dig! Undrar vart denna är ifrån?

  Och du strååålar förresten.

 6. Josefine Svara

  Hej fina Maja! Jag funderar på att överraska min pojkvän på en weekendresa i maj/juni och undrar om du tycker 4 dagar räcker i Lissabon? Isåfall vad får vi inte missa?
  Har du andra tips på länder/städer som passar på en weekend, helst varmt och god mat.
  Tack för en grym blogg & podd!!<3

Skriv en komentar