Låt oss prata yta en sekund. Jag har en bild av den här våren och sommaren. Jag har visualiserat en sommardag i juni när vi är i Västerås eller Stockholm, jag har lockigt hår och en stor vacker maxiklänning på mig. Naglarna är fixade och min bebis ligger i en fin body i sin vagn. Jag luktar blommor och på läpparna glänser ett fint ljust läppglans. Fett hår, blek hy och torra näsborrar är ett minne blott.

När jag skriver detta så har jag precis kommit ut ur flera dagar med hög feber som ni vet så ja, det enda jag kan tänka på nu är hur det känns att vara fräsch. Så här kommer ett vårkollage från mig till er. Jag har suktat runt på nätet och vill klicka hem allting.

Klänning H&M / Nagellack Opi / Sandaler Flattered / Väska Kayu / Solglasögon Gucci

Klänning H&M / Ring Gucci / Sandaler &Otherstories / Magväska H&M / Läppglans Mac /

Inlägget innehåller adlinks.

Rekommenderade inlägg

4 kommentarer

 1. Matilda Svara

  Hej Maja! Har du några bra tips på vart man kan hitta inspiration när man letar bröllopsklänning? Vet inte alls vad jag är ute efter, har ingen aning om vart man ska börja ens haha. Fanns det någon bra tagg på pinterest eller liknande som hjälpte dig när du letade?
  Kram, du är grym <3

 2. Lisa Svara

  Sitter och kollar på playmakers och undrar vad det är för framgångsvatten ni dricker i Västerås? Både du, Josefin Lustig och Frida är 3 coola tjejer som gett er ut på ert äventyr är från Västerås? Victor är från västerås, Daniel Redgert osv. Tycker det poppar upp nya framgångsrika människor från Västerås överallt!

 3. Anna Svara

  Kolla in Organic Zoo för sjukt mysiga Bodies för bebisen. Ska bli faster i vår så har shoppat lite neutrala Bodies från dom 🙂

 4. Emma Svara

  Mysigt! Något speciellt med våren!
  Tänkte bara tacka dig för din öppenhet kring ångest och psykisk ohälsa, du är så viktig för många inklusive mig.
  Hittade den här låten häromdagen, den sätter verkligen ord på känslor och efter att jag såg din q/a på instastory om vilken musiksmak du har tror jag du kommer gilla den, så fin!!
  https://open.spotify.com/track/6MLHg35rlksBc5OBcdZvJi?context=spotify%3Aalbum%3A0GPUPlsmyjRLwBKlWNPW3T&si=6NLMACUlR8m6N6OmvnkPkw
  Ta hand om dig Maja, all lycka till dig och din lilla familj.

Skriv en komentar