Hej mina älsklingar! Herregud här har man gått på semester men helt glömt bort att skriva det till er, nu har ni ju säkert förstått det men ändå!

Mina dagar består av kärlek, sol och lite roligt jobb som snart avslöjas. Njuter av varenda dag här i Sverige och njuter av sommaren och semester. Men jag saknar er och jag längtar efter att få prata med er igen. Men tillsdess så hoppas jag att ni har den mest fantastiska sommaren.

Vi hörs i augusti igen <3.

26 kommentarer

 1. Hej Maja! Tänkte bara säga glad sommar och hoppas att du njuter av sommaren och ta den semester du behöver.
  Hoppas ni har det bra hela familjen! ❤️
  Saknar att du inte uppdatera men älska ju dig o din familj så då ser jag det som något positivt att ni mår bra ❤️ O njuter
  Hälsa till hela din fantastiska familj ❤️ ❤️

 2. Hej Maja,

  Jag ville bara skriva att jag satt bredvid dig ikväll på Almas och jag ville verkligen inte störa er på er semester men egentligen så ville jag bara gått fram och sagt till dig att jag älskar att följa dig och jag tycker att du är helt fantastisk. Du ska bara veta hur mycket jag och min sambo skrattar åt dina underbara vloggar och hur skön du är. Så eftersom jag inte hade mod att gå fram och säga det till dig (och för att min sambo sa till att låta bli) så skriver jag det här nu.
  Ha en fortsatt underbar semester och ta hand om er!!💞

 3. Hej Maja. Jag behöver hjälp. Jag och min kille gjorde slut i början av sommaren efter 3 år ihop. Nu har det gått 1.5 månad och han har redan träffat en ny tjej. Han började umgås med henne veckan efter vi gjort slut, så de har ”känt” varandra i typ 1 månad. Vad gör man när sitt ex går vidare så fort? Blir typ arg, ledsen, äcklas och besviken. Känns som om jag slösat 3 år av mitt liv.

 4. Iiiihhh Maja!!!!!!!! Stort grattis till din egna klädmärke, jag är såååå glad och stolt över dig! Herregud, jag minns när jag började följa dig för typ 4 år sedan och du redan då berättade att din största dröm är att lansera ett eget klädmärke. OCH NU IDAG HAR DU ETT!!!!!!! Jag längtar så efter att få se vad du kämpat och slitit med, jag vet redan nu att jag kommer att älska det och jag kan lova dig att jag kommer att klicka hem vartenda. litet. plagg.!! Blir pirrig i kroppen och så fruktansvärt glad för din skull, du är fantastisk.

  Hoppas att du har en fin sommar och att båda flyttarna gått bra, vi saknar dig något ofantligt här inne!!! Kramar❤️❤️❤️❤️❤️

 5. Hej fina Maja. Jag har varit med om något fruktansvärt. Har levt med min sambo i 8 år och han berättade för mig att han hade sex med en annan tjej på midsommar. Han var jättefull och beskriver det som att han inte vet vad som hände. Han är otroligt ångerfull och egentligen.. helt förstörd. Har aldrig sett en människa så ledsen tidigare. Jag har nu flyttat ifrån honom vilket känns tomt då vi som sagt delat säng varje natt i 8 år. Han är ju min andra halva men jag kan inte förstå hur man kan göra något sådant, både han och jag är väldigt mycket emot otrohet så han förstår inte själv hur det kunde hända. Jag pendlar fram och tillbaka i mina känslor. Jag älskar ju honom, men kan jag förlåta? Jag är 28 år och han är 30 år. Vi har planerat att skaffa barn och hela framtiden var ”klar”. Jag tror mycket på universum och att allt händer av en anledning. Känner att det kan vara både och, antingen så hände det för att vi inte ska vara med varandra eller så hände det för att vi fått en ny chans att bygga upp vår relation så att den blir ännu starkare. Han är inte alls den otrogna typen, har aldrig ens kollat åt någon annans håll så detta kom som en chock för mig och alla vi känner som vet om vad som har hänt.

  Hur hade du tänkt och känt ifall Victor skulle göra något sådant mot dig?

  Du är så klok och känns som att du resonerar bra, skulle jättegärna behöva någon annans perspektiv på detta och gärna dina tankar då jag ser upp till dig och tycker du är vettig.

  Massor av kramar från en tjej med ett brustet hjärta.

  • Hej Jenny, läste din kommentar och även om inte jag är Maja så måste jag dela med mig av min resa. Min kille var med en annan tjej för nu ca 4 år sen. Vi hade då varit tillsammans i 6 år. Jag tänkte precis som du, att jag lämnar honom! Men, efter klokt övervägande är vi idag fortfarande tillsammans. Vi firar 10 år i år, förlovade oss förra sommaren och blev sen gravid. Har aldrig ångrat mitt val. Vi är varandras själsfrände! (Alla människor kan göra misstag, och har man väl hittat ”sin” människa, ska man ta vara på den) <3

   • Hej Madeleine! Åh vad skönt att höra! Vad glad jag blir för din och er skull. Det ger mig hopp. <3 Jag är också gravid nu, med honom. Ser det som ett tecken och nu går vi i parterapi. Tack för din kommentar, hoppas du ser detta. All lycka till dig/er! Kram.

 6. Hej igen!! Jag kommenterade tidigare om min otrogna sambo.. som grädden på moset så är jag nu också gravid, med honom. Vi har försökt i flera år men inte lyckats och nu.. mitt i denna smet så händer det. Tror på universum och försöker se att detta sker av en anledning…

 7. Maja snälla jag behöver din hjälp! Jag BEHÖÖÖÖVER ett inlägg med inspo för vilka basplagg man kan köpa som gravid inför hösten för att hålla stilen trots alla andra miljarder inköp som ska göras. I trust you on this one!!!

 8. Har inga sociala medier så vet inte om det är information där som jag missat men har du slutat blogga? Allt gott önskar jag dig oavsett om vi får följa dig på bloggen framöver eller inte.

 9. Väldigt tyst på instagram nu i ett par dagar, jag hoppas att du mår bra <3 massor med kramar och jag hoppas att resten av graviditeten går bra <3 ps vi saknar dig härinne

 10. Kan inte du snälla tipsa om klänningar att bara som gäst på bröllopet i ett varmt land?!🥰❤️

Skriv en komentar