Just nu är det verkligen hektiskt vilket gör att bloggen får lida lite. Men det gör den ju varje sommar tänker jag och det kan vara skönt för både er och mig. Ni vet att logga ut lite. Däremot saknar jag alltid då att prata med er och kontakten jag har till er. Ni är alltid så himla fina mot mig och jag läser alla era kommentarer, ord och frågor så jag ber om ursäkt när det ibland dröjer innan ni får svar eller respons men tiden finns inte alltid där. Men nu tänkte jag iallafall svara på lite av det som har trillat in sista veckan.

Åh, vad är det för vitt set du har på dig? Den med skjorta och shortsen? De såg så fint och gosigt ut! <3

Ni hittar hela setet här! Är kär i det.

Åh så underbart du ser ut att haft det Maja, fortsätt att njuta!! Snälla snälla dela med dig av receptet på chili cheese varianten, såg så goda ut.

Många av er har redan skrivit och ni använder färskost på tub med smak av jalapeno, SMART! Vi använde oss av krustader, olika sorters ostar så som cheddar, prästost osv. Sedan hackad jalapeno, lite i och på! Vips in i ugnen i 225 grader! OCH KRAM OCH KÄRLEK.

Fina Maja! Jag försöker själv bli gravid och jag undrar om du kände något i kroppen de dagarna efter befruktningen och innan du plussade? Jag tyckte nämligen det stack till i min äggstock, precis som du beskrev, men inget annat känns ovanligt just nu… men jag hoppas ju sååå mycket!! Fick du några andra riktigt tidiga graviditetstecken? Kram

ÅH nu är jag så nyfiken på hur det blev? Jag har märkt att det är lite känsligt att prata om just tidiga graviditetstecken men jag pratar utifrån mig själv och jag har känt tydligt båda gångerna. Däremot tror jag att det starkaste tecknet för mig har varit min magkänsla. Att jag har liksom vetat innan det ens är möjligt att veta. Jag kände av sticket som faktiskt många ändå har känt men vissa saker att det är helt omöjligt att känna. Förutom det så mådde jag helt bra och hade inga andra tecken. Det var inte förren ungefär i vecka 7, 8 som jag började bli sådär riktigt trött som man kan vara i början. Stor KRAM. Pirrigt!!!

Hej. Kanske en för privat fråga, men kommer du att ta vaccin nu som gravid? Är själv gravid i ungefär samma vecka som dig och står i valet och kvalet. Vad är riktlinjerna i UK? 

I England vaccineras gravida numera och jag fick ett samtal av min läkare för kanske en månad sedan eller så. Det kändes självklart för mig att ta vaccinet, jag födde ju tidigt med Ted Louie och eftersom att gravida är i riskgrupp och riskerar att föda tidigt om man får viruset så kändes det rätt för mig. Däremot är detta väldigt individuellt och jag har märkt att många har starka åsikter om detta och faktiskt inte riktigt tänker till innan man uttalar sin åsikt. Jag har fått helt galna meddelanden om att jag kommer att få missfall och allt vad det är så jag vill egentligen inte prata för mycket om just det här. Jag har tagit första sprutan och är väldigt glad för det. Kram

Hej Maja! Såg i din senaste blogg en snygg tshirt (som du hade tillsammans med den rosa rutiga kavajen). Var handlar du dom bästa tshirtsen som är lite kraftiga? (vill kunna ha till ”finare” tillfällen också.
Kram

Hej <3 Jag handlar mina på Other Stories, Filippa K eller så passar jag på när H&M släpper sina kollektioner, då finns det alltid (iallafall väldigt ofta) tjocka otroligt bra t-shirts som dessutom är lite mer oversized vilket jag gillar. Här hittar du en exempelvis som jag klickade hem innan vi åkte hem hit!

Alltså jag tror att jag skriver för fler läsare när jag skriver detta – men jag är så HIMLA glad för din och er skull att ni är hemma nu, sommarn är här och huset snart färdigt. Så konstigt att man kan bli så glad för någon som man inte känner på riktigt, men det är jag iallfall! Så som ni kämpat igenom det senaste året av corona (som vi alla har mer eller mindre) så är det bara så fint att se er hemma med familj. Hoppas ni får en jätte bra sommar!

Och jag måste bara få avluta med denna och TACKA er för era ALLTID så fina ord och all er pepp här inne. Det är verkligen min fristad att få komma in här och prata med er så tack för det. För att ni tar er tiden att skriva här eller på instagram. Det betyder så otroligt mycket. Snarare allt när det kommer till mitt jobb för utan allt det hade jag aldrig jobbat vidare med detta. Tack. Och massor av kärlek.

8 kommentarer

 1. Bästa lite kraftiga T-shirtsen finns också på Arket, både oversized och vanlig modell! :*

 2. Jag satt och kollade din livestream som du hade tillsammans med Jessica och kom på mig själv sitta och storle åt skärmen. Det är så mysigt på något sätt att lyssna på dig och din röst, du har verkligen en behaglig röst och tro mig när jag säger det : JAG SAKNAR PODDEN!!!! Jag förstår att det är supersvårt att få till den tiden och att du/ni har så mycket annat för er, men om ni någon gång skulle få slut på ideér eller kanske bara vill göra något nytt(läs gammalt) så börja podda igen!!!!! <3 jag tror vi alla går tillbaka och lyssnar igenom era gamla avsnitt…. Sen vill jag också säga att du är så fiiiin nu, du är alltid väldigt vacker och fin men du strålar något helt otroligt nu Maja! Jag hoppas att ni får en fantastisk sommar, ta hand om er <3

  • Nej men jag håller med!!! Jag tror jag lyssnar om podden minst en gång om året, har lyssnat på den lätt 10 ggr 😃 den var grym och önskar du/ ni kunde börja podda igen❤️

 3. hej maja! älskar din stil, kan inte du göra ett inlägg med sommarkläder (typ kjolar och klänningar) att ha en vanlig sommardag/stranddag när det är varmt? famlar runt och tycker inte jag hittar något snyggt alls!

 4. Hej Maja! Försöker hitta dom vita tofflorna/sandalerna du haft på några av dina senaste instagram bilder men kan inte hitta dom, vart är dom köpta? Hoppas ni njuter och har en härlig sommar i Sverige ❤️

 5. Jag har också tagit första sprutan pga gravid och därmed i riskgrupp, märker att vissa liksom studsar.. ”men är det säkert för barnet?”. Det är ju inte som att den tanken inte finns närvarande eller att det var en anspänning men jag är också glad över att få vaccineras och därmed slippa isolera mig resten av graviditeten. Jag blir i alla fall mer pepp av att se och höra om andra gravida som vaccinerat sig!

 6. Hej Maja!
  Först måste jag bara säga att jag blir så inspirerad av dig, och mycket av din stil. Du känns så äkta, genuin i det du gör och hur du är. Tack för det😍

  Jag skulle hemskt gärna vilja ha tips på barn och bebisgrejer; Alltifrån påslakan eller leksaker till nödvändiga saker som ni inte klarat dig utan. Tycker du har haft så fin stil på bland annat barntapeterna i nya huset och jag älskar att du ”vågar” färg kopplat till barn när trenden är så nedtonat som möjligt.

  Tack på förhand, och för att du förgyller mitt flöde med din energi!

Skriv en komentar