Hallå måndag och SOL idag igen. Igårkväll spenderade jag hela kvällen med att plocka, organisera, tvätta, städa och få ordning här hemma så idag andas jag ny luft igen. Huset ska ju vara klart och redo för inflytt om några veckor och jag tänkte väl att det nog skulle funka att inte packa upp allt osv i lägenheten men det har varit total kaos här och det går ju inte med ett litet barn så igår packade jag upp sista väskan och så får jag helt enkelt packa om när det är dags för flytt. Så idag känns just måndag extra härlig. Det känns bra, stabilt, harmoniskt.

Vi har precis ätit frukost jag och Ted Louie och ska snart iväg och hämta ut lite paket, gå till en park och sen lasta in oss i bilen. Vi åker till Stockholm idag tillsammans och ska vara där några dagar. Mysigt! Jag måste säga att även om vi båda längtar ihjäl oss efter Victor (redan) så är jag otroligt tacksam över den här tiden med Ted Louie. Det är liksom vår sommar. Han och jag. Innan nästa medlem joinar oss i höst. Jag är så glad över det och så tacksam. Våra veckor.

Den här veckan väntar som sagt Stockholm sen en del jobb och i helgen blir det spa!! Njuter verkligen av tiden i Sverige just nu. Åh. Älskade sommar.

6 kommentarer

  1. Härligt! Vilken fin snobben-hatt! Var kan man få tag i den? Tror min treåring skulle vilja ha en sådan!

  2. Fina fina Maja
    Va är de för örhängen du hade på dig på tåget mot London, både de små o stora ❤️

Skriv en komentar