Dagarna har varit fantastiska och det har gått i ett sedan vi kom hem. Och vi kikar igenom mobilen!

Fredagen  var bara TOTAL lycka. Pirr i kroppen för både mig, Victor och Ted Louie. Victors alla bröder var även hemma i stan och det var kramkalas. Och bad hos vänner.

På kvällen fixade vi till oss och åkte hem till mamma på middag.

Jag MÅSTE fixa receptet på dessa för det är absolut bland det trevligaste jag har ätit i förrätts-väg. Hemma gjorda Chili Cheese kan man säga.

Vi var förbi huset såklart. Pirret! Oj så nervös jag var. Allting var så mycket vackrare i verkligheten och det blir verkligen precis så som vi har tänkt oss. 10 av 10. Jag ska visa er mer här och i en vlogg tänkte jag.

Just nu har vi däremot problem med färgen (igen). Det här var färgen innan det målades om (lite rosa tycker jag), våra gavlar var ju lila (bokstavligen) och är numera beiga. Däremot upplever jag att den nya vita färgen blev nästan gul, vaniljvit så jag tror tyvärr att vi måste göra om, och göra rätt, igen. Så förlåt alla grannar. Från lila till någon slags gulaktig ton som inte alls är särskilt fin till det röda.

Vi har hängt en hel del. Det är bland det bästa med dagarna i Västerås. Vi har sällan en plan utan tar alltid bara dagen som det kommer. Och den här dagen avslutades det med vin, basket och häng i gräset.

Min lilla bebis växer och växer. OJ så tiden går fort nu??? Hänger inte med.

Vi har firat morsdag och vi åkte hem till min mormor som ÄNTLIGEN har fått andra sprutan och snart kan vi kramas!!!!

Och så har vi ätit glass. Det blir en hel del glass just nu faktiskt men det är helt okej på sommaren tycker jag.

Vi har hängt i skuggan. Jag tror nog att Ted Louie i princip har tagit varenda nap utomhus den här veckan, i bara blöja under en filt i skuggan.

Västerås <3 Är så glad att jag kommer härifrån.

Och glad att få ha spenderat hela SEX dagar med den här människan. Det hör inte alls till vanligheterna kan jag tala om för er.

Vi har grillat!

Och ätit svensk god mat.

Massor av god mat.

Och badat lite till. Snart är vår pool klar och OJ som det ska badas. Hoppas hoppas att vädret hänger i sig.

En liten älskling.

Och en stor.

Ted Louies sommargarderob är på TOPP. Och jag kan konstatera att det gulligaste jag vet är sandaler på barn. Åh så nussigt.

En dag med ärenden.

Och förutom det har det bara njutits av SOLEN. Hur mår ni? Jag känner mig så harmonisk, lugn och lycklig just idag. I onsdags var det tufft men just idag, är det fantastiskt.

9 kommentarer

  1. Åh så underbart du ser ut att haft det Maja, fortsätt att njuta!!

    Snälla snälla dela med dig av receptet på chili cheese varianten, såg så goda ut 🙂

  2. Vilka härliga dagar Maja!!
    Det är ju så gott med hemgjorda ”chili cheese” 😋
    Och enkelt, fyll krustader med jalapeño-mjukost (finns på tub) in i ugnen på ca 200 grader och gratinera tills det bubblar 😍

  3. Åh, vad är det för vitt set du har på dig? Den med skjorta och shortsen? De såg så fint och gosigt ut! <3

  4. Åh fina Maja, var är den blåa långklänningen ifrån?! Sorry om du redan skrivit det någonstans, men jag måste ha den!!!

Skriv en komentar