Nu närmar sig sommaren, och om ynka två veckor flyger vi hem? Allting känns så konstigt detta året och främst ovant. Jag tror också just att flytten som ligger runt hörnet i Västerås och EM och allt gör att allting känns väldigt oklart. Jag går in med inställningen att ta allt som det kommer helt enkelt. Det löser sig ju och det är onödigt att stressa upp sig. Jag vill så gärna ha en harmonisk, lugn, mysig sommar så mycket handlar om min inställning just nu. För juni är en månad där ALLT händer. Och istället för att bli stressad, så ska jag se det som någonting kul. LÄNGTAR efter att få visa er det absolut största som händer. Det är ju inte bara en flytt och bebis på ingång utan någonting annat också… så glad.

Iallafall maj är här och det är ju faktiskt snart redan mitten av maj? Inte klokt ju. Jag älskar maj-månad och håller den varmt om hjärtat. Det ligger liksom alltid förändring i luften för oss i just maj och allting är ju runt hörnet. Sommaren, vänner, familj, kärlek, bubbel, grillning, bad, semester. You name it.

Maj 2017 i Lissabon. Victor var ledig och vi tog taxi ut till Cascais för lunch. Som slutade i en dagsfylla?? Och vi drack krispigt vitt vin och åt så mycket fisk och skaldjur som vi orkade. Alltså. Topp fem bästa måltiderna jag har haft i hela mitt liv. Då och då pratar vi om den här lunch och hur mysigt vi hade det.

Maj 2018 och hemma i Västerås. OCH FÖRBERELDESER inför vår stora dag. Vårt bröllop. Minns att allting var så känsligt och pirrigt och glatt på samma gång här.

Och spenderade mycket tid i Västerås med nära och kära. Drack bubbel och var hög på livet.

Maj 2019 var den här människan helt plötsligt hos oss! Livets gåva.

Och vi tränade på att vara föräldrar. På riktigt. Här i Cannes då jag hade jobb där. En sak jag lärt mig som mamma, att det är okej att tacka nej. Idag hade jag inte åkt dit utan njutit av min bebisbubbla istället.

Och maj 2020 spenderade vi ju här i England och säsongen var i full färd, haha så konstigt år alltså? Helt upp och ner. Här var det Lockdown och vi spenderade dagar i skogen och…

… i solen <3

5 kommentarer

  1. Åh så kul att se lite gamla bilder! Började följa dig 2018 , strax innan ni gifte er och sen all fotboll och bubbel och öl den sommaren haha! Så kul!
    Och… kan vi ta en tyst minut för sista bilden på dig? BOMB! Wow vilken modell. Herre-gud!

  2. Heeej Maja, måste fråga om du har blekt dina tänder?? De är så vita och fina och jag upplever att mina har börjat gulna i samband med snus🙃 tänkte om detta har hänt dig också och hur du räddade det? Eller är det bara din naturliga färg?!

  3. Alltså har följt dig sen du startade bloggen och herregud vad fort tiden går! Det känns som igår du skrev om alla förberedelser inför bröllopet, underbart <3

  4. Kollade din senaste blogg, MAN kan inte se för mycket rensning, som någon så fint kommenterat. Så ta med oss på din rensnings resa, det är ju KUL 😀

  5. Hej Maja! Jag funderar på att åka till lissabon nästa år, men funderar lite på hur många dagar som behövs där för att ändå hinna se så mycket som möjligt. Är det 1 vecka eller hinner jag beta av mycket på en lång weekend? 😊

Skriv en komentar