Godkväll mina fina vänner här inne. Och hej på er. Pjuh. Livet går i 180 just nu och då blir det oftast bloggen som får lida. Mest för att det kräver en tid av lugn och ro, harmoni och eftertanke och när det är mycket i livet så brukar jag vilja njuta av just den tiden på kvällen genom att bara vara. Jag har precis plockat undan 40030 leksaker genom hela huset, stoppat in det sista i disken och vikt till filtarna i soffan. Helt slut efter den här dagen och det ska bli så skönt med kväll snart. Klockan är åtta och jag har dock ingen riktig plan med middag men det lutar åt toast med yoghurt och flingor. Gott.

Hur som så mår jag bra, ni vet ibland bara händer livet och man står där med byxorna nere och bara – vad. hände. nu. Men imorgon är en ny dag och det blir skönt. Nu kikar vi på mina senaste dagar i ett regnigt England.

I fredags vaknade jag ju upp med en ny frisyr och kände mig som 10 poäng!!!! Jag behövde någonting nytt och den här frisyren kändes så rätt för just nu. Känner mig liiite mognare och coolare.

Solen lös så när jag hade betat av sista jobbet tog vi oss iväg och hämtade upp Ted Louie på förskolan och tog oss ut för den numera, traditionella fikan på fredagar.

Det blev glass och kramar. På kvällen åt vi Pad Thai (gjorde egen och den blev så god?? är faktiskt förvånad) innan vi tog helg och tittade på film i soffan.

Lördag-morgon och jag var fortfarande väldigt glad över mitt fina hår!

I lördags regnade från tidig morgon till sen kväll. Men det gjorde oss inget, vi tog oss ut och lekte läänge. Eller jag vet inte vad som är länge för er men 90 minuter av att hoppa i samma vattenpölar och kasta samma stenar är länge för mig. Kläder från Kuling!

Vi har fått bilder skickade till oss från svärmor. Undra om någon kommer bli glad av att få komma hem till Sverige OCH att få dessa bara sådär?? Oj oj oj.

Och jag gick runt såhär typ hela dagen. I mjukisar och tofflor.

Egentligen har jag lite svårt att minnas skillnaden på lördag och söndag? För vi har mest bara myst hela helgen här hemma och inte gjort så mycket speciellt.

Ätit gröt bland annat! En ganska ny besatthet till frukost.

Och så har vi fått uppdateringar från huset! Det blir så fint och jag är så pirrig och nervös på samma gång. Jag ska visa er mer i veckan.

Och jag har varit ute på långpromenad i skogen och rensat hjärnan lite. Det var länge sen jag var där nu och jag ville knappt gå därifrån.

Och så har vi haft några riktigt mysiga kvällar jag och Victor. Ni vet när man gör en grej av att titta på film? Pyjamas på, glass med banan och chokladsås, täcke och en riktig långfilm. Och utanför har det regnat och regnat.

Det var lite bilder från mina senaste dagar. Nu åker sminket av och så ska jag äntligen få i mig lite mat. Kram på er.

4 kommentarer

  1. Hej, apropå huset har ni sålt lägenheten i Västerås än? Vet att du sa att du inte kunde visa allt innan när ni bodde där! Älskade den och vill gärna ha lite inspo 😍
    O stort grattis till den nya bebisen!!! Herregud att man kan bli så glad för en annan människa som man inte ens känner! Fast man känner sig ändå som en kompis till dig med hur viben är här haha❤️

  2. Haha alltså PIRRET för ert hus! Bara för att man följt er husköp och renovering här känns det som man själv bygger hus?? haha! Tänker själv att denna sommar ska vara en ”feel good” sommar med kvällsbad, glass i solen, sitta uppe på kvällarna och smutta vin och prata med vänner, soliga och varma morgonpromenader innan alla vaknat, ja you name it! Ähe men längtar man eller längtar man!?

Skriv en komentar