Idag är det röd dag i England så vi har fortfarande helg här hemma med tanke på att förskolan är stängd.

Jag började morgonen med en välförtjänt sovmorgon. Jag har vaknat senast 06 hela veckan så det var så skönt att sova ända till nio idag. Utanför regnade det så vi tog med oss sockerkaka och åkte hem till Mia, Robin och barnen för lite fika och mys. Det är ju våra vänner från landslaget som flyttade hit i höstas och jag hoppas hoppas hoppas att dom blir kvar här. Så roligt med svenska vänner runt hörnet.

Vid lunch åkte vi hem till räknat och Ted Louie somnade direkt. Efter det hade jag ett möte på fyra timmar innan jag och Victor fortsatte vår rensning här hemma.

Nu är det häng i vardagsrummet som gäller, Teddan ska få äta middag vid 18 sen blir det hämtmat för oss. Sån mysig röd dag.

5 kommentarer

 1. Hej Maja!
  Jag älskar dina inspirationsinlägg. I sommar kommer jag få gå på ett bröllop! Så sjukt huur glad man kan bli över att ha något inplanerat i dessa tider?! Att få klä upp sig och skåla i bubbel för brudparet. Jag har precis fått en liten dotter, så har inte klätt upp mig på hur länge som helst känns det som :p Skulle älska om du kunde sätta ihop lite olika outfits som passar till sommarbröllop.

  Stort grattis till utökningen av familjen!
  / Linn

 2. Åh ja gravidmode för bröllop vill jag också gärna se!! Bjuden på två bröllop i sommar och kommer vara i 6:e månaden då, hur klär man sig snyggt??

 3. Nu är jag lite sen att gratulera er till bebisen, men GRATTIS till er! Vad fantastiskt att få skapa ännu ett liv tillsammans och kunna ge ett syskon till Teddan. Är så genuint glad för er skull!

  Jag ville också kika in här och tacka dig för en sån fin blogg. Du har verkligen räddat mig mentalt nu under pandemin. Usch, jag har mått så dåligt i vissa perioder att bara sett mörker, inte orkat ta mig ur sängen. Den har varit otroligt tuff för mig, men tack vare dig och din genuinitet har jag verkligen kunnat härda ut och sett ljuset. Tack Maja <3

 4. Hej Maja!

  Jag fyller snart 30 och vet inte vad jag ska önska mig av min sambo… tycker det är så himla svårt. Du brukar alltid komma med bra tips på presenter, har du något förslag? Vad skulle du önska dig?

  Stort grattis till bebis <3

Skriv en komentar