Dessa tipsade Tove mig om och jag klickade hem två DIREKT hem till mamma. Dessa vill jag ha i ena gästrummet i huset i sommar eventuellt Ted Louies rum. Eller varför inte vårt egentligen? Kan inte komma på någonting mysigare än att sova i lakan med jordgubbar på.

Jag är lite sugen på denna kjolen. Så fin och tidlös. Och tänker att jag dels kan ha den till magen i sommar, men även alla somrar efter det. Så fin.

Det här setet försökte jag köpa redan förra sommaren men det var slutsålt men NU har jag äntligen förbeställt det här. I sommar ska jag glida runt i detta med brillor, hatt och en stor mage. Mysigt.

Jag såg dessa på rea och såg mig själv äta en fräsch sallad på dessa i sommar i solen, eller med en stickad tröja på med massa god grillad mat på. Så vackra tycker jag.

Att hitta den perfekta svarta baddräkten är svårt tycker jag men så såg jag denna. Så fint skuren och bara perfekt i sin enkelhet. Funderar på att beställa den i L och hoppas på att den funkar med magen i sommar.

Och en sista grej är denna glow boostern från Clarins. Jag har denna för ansiktet som jag använder då och då (inte istället för BUS utan mellan varven) och funderar på att testa den för kroppen också. Jag ÄLSKAR den för ansiktet så jag antar att dom borde vara lika bra.

Inlägget innehåller adlinks.

10 kommentarer

 1. Jätte kul att ni är gravida men säg inte så att du känner när du blir gravid genom att de sticker till. Det ger falska förhoppningar till många som kämpar med att bli gravida och det är inget som är forskat på att det ens går att känna att man blir gravid, för det är bara små celler. / mvh en som kämpar med IVF

 2. Tack för dina härliga listor! Jag får så mycket inspiration, vill ha allt haha!!

 3. Hej Maja! Stort megagrattis till bebis nr 2!! <3

  Älskar din stil! Jag villhöver en ny vår-/sommarjacka. Har sedan tidigare två skinnjackor, en svart och en ljusljusrosa, har även en beigerutig skjortjacka. Har du någon du vill tipsa om?

  Kram!

 4. Hej fina du! Har försökt skriva till dig på insta.. är helt besatt av ett set du hade på dig på en bild, rosa nike. Du la upp den i feb! Kan inte sluta tänka på det och har googlat till och från sen dess.. snälla svara mig vars jag kan hitta det, vill verkligen ha ett likadant:) du är fantastisk och så inspirerande! Kram

 5. Nu efter 1000 googlingar hittade jag både byxa och tröja och det är såklart slutsålt överallt… Blir så less :(( om du nångång tröttnar så skicka ett mejl åt mig så köper jag jättegärna det utav dig 🙂 kram

 6. Stort grattis till er!
  Har du några brun utan sol du tycker är bra och kan tipsa om? För både ansikte och kroppen. Tack för grym blogg!

 7. Hej!

  Jag har bara en fråga, varför blockar du folk på tradera? Jag budade på dina skor sedan fick jag ett meddelande från dig/någon om att skorna var fel storlek. Budade till slutet och blev sedan blockad ?

 8. Vad använder du för BUS? Jag har provat såå många men blir aldrig nöjd…det kommer ju av så lätt? Ger gärna tips på hur du gör:)

 9. Snälla, mer tips om kläder till sommaren! Det är så uppskattat! Gärna vad du har shoppat med!

Skriv en komentar