Nemen tack för ALL kärlek. Herregud jag är överröst med kärlek till höger och vänster och vet knappt vad jag ska säga. Tack tack tack. Allting är så fint! Att ens få bära ett liv och sedan få så mycket kärlek till sig när man berättar om det. Åh, livet är så vackert. Tack för det. Er villkorslösa kärlek.

Den här veckan liksom förra har varit fullsmockad från morgon till kväll så jag känner att jag ligger lite efter överallt. Många måsten just nu och många to do:s men det är okej. Nu ska jag precis ta kväll och varva ner framför datorn. Jag spelade in en vlogg där jag berättar mer om bebisen i magen och alla känslor kring det, och såklart ska vi prata mer om det här inne senare. Jag ville bara kika in och tacka er så mycket. Är så rörd och har blivit tårögd flera gånger idag. Tack. <3.

2 kommentarer

  1. Stort grattis till graviditeten Maja! Min bebis är nu 3 månader och jag vet att jag inte tyckte det var superkul att vara gravid. Meeeen man glömmer tydligen för nu är jag så avis på dig som får bära ett liv och känna alla buffar/sparkar 😭😭😭 För att inte tala om all längtan efter att få veta vem det är man väntar på ❤️❤️❤️

  2. Snälla kan inte du nu tipsa om gravidkläder?? Har precis börjat få mage och hittar INGET!!!!!asså behöver ju inte va gravidkläder men kanske klänningar o sånt där man får plats med magen under

Skriv en komentar