Alltså vilken helg! Jag vet att det var snö i Västerås i helgen (?!) så jag ska försöka att inte trampa någon på tårna men vädret här just nu är magiskt och hela jag är full av energi. Jag har aldrig trott att jag är en människa som är så brydd om vädret men den senaste tiden känner jag hur solen bokstavligen föder mig med energi. Jag är lycklig varje dag när jag vaknar av solen, jag har tillochmed vaknat innan Ted Louie två dagar i rad nu. Så härligt.

Nu kikar vi på helgen!

I fredags häckade vi här hela kvällen. Bland det bästa jag vet faktiskt.

Lördagen började vi med toast och jordgubbar!

Sen tog vi oss ut i solen för att möta upp våra vänner. Åh så glad att jag har dessa människor här och jag vill så gärna att alla bor här exakt lika länge som vi. Kan inte längre se min vardag här utan dom och det vore så otroligt tråkigt, usch, det absolut värsta med det här fotbollslivet.

Ted Louie är besatt av hundar och speciellt Evelinas hund Ila. Vi var i parken i tre timmar tror jag, fikade, lekte och bara var.

Sen åt vi glass!

Sen åkte vi karusell! Och det var såååå spännande.

Hemma i huset njöt vi på baksidan, Victor kom hem och vi alla bara mös. Åt en till isglass, lekte med bollar, åt vattenmelon. Ja ni vet, sånt man gör i sin trädgård en varm dag på sin baksida.

Igår hade jag och Ted Louie den mest mysiga dagen på så länge. Det började med att jag vaknade vid sju av solen och fågelkvitter. Hann dricka två koppar kaffe och titta på tre youtube-videos innan lilleman ropade från sitt rum vid åtta. Sen mös vi i sängen i TRE timmar??? Drack smoothie ur flaska, tittade på Frost och gosade. Vid elva gick vi ner för att steka pannkakor. Vi räknade ägg (han har blivit så duktig på att räkna förutom det faktum att han alltid börjar på eiiiiight). Den här förmiddagen kommer jag att förvara länge i mitt hjärta.

Efter lunch sov Teddan sin nap så jag åt rester och tittade på Big Brother innan jag..

..började med en stor rensning här hemma. Jag är ju en människa som har svårt att släppa taget om saker men nu har jag liksom nått min gräns. I höst vill jag ha en stilren, clean garderob utan massa skit. Vi lämnar allting på en organisation här i Manchester och dom är alltid så tacksamma vilket gör det väldigt enkelt att skänka sånt där man gillar fast inte riktigt använder. Så mycket bättre att det går till någon annan kvinna som kommer att använda det jämt. Sen tog jag inga fler bilder igår, Teddan sov i TRE timmar så jag städade typ hela huset och vid sex kom Victor hem och vi åkte till våra vänner Mia och Robin (kompisar från landslaget som flyttade hit i höstas) och åt pasta, lekte med barnen och hängde.

En riktigt fin helg. Nu har jag precis checkat av veckans första möte och jag ska till gymmet. Sen blir det jobb resten av dagen. Härligt med måndag ändå.

12 kommentarer

 1. Låter som en väldigt mysig helg! ✨

  Det vore så kul om du vloggat när du rensade, i alla fall lite grann av det. Det vore så roligt att se, det känns så tillfredsställande att se den typen av innehåll på youtube tycker jag. Samtidigt som det är kul att se på, tänker att det kan vara tips inför framtida videos om du inte vloggade nu.

  Ha en fin vecka! <3

 2. Hej! Nu har jag biti mig i tungan sen du var hemma i Sverige, men jag tror att du är gravid :).

 3. Ååå du började alltså kolla på Big Brother ändå!! Kul!! Vem är din favorit? KRAM

 4. STORT grattis till graviditeten!!!! Fick en känsla för ett tag sen att det nog kunde vara så att ni var gravida igen. Så himla glatt att det stämde!!! Grattis grattis grattis!!!!<3

 5. Åh så mysig helg! Och stort grattis till graviditeten!! Så kul, tittade på en av dina vloggar för några veckor sedan och sa till min sambo att jag undrar om hon inte är gravid för sist hon var så här andfådd då hon pratade var hon det 😂 inget illa ment, jag flåsade som tusan då jag var gravid. Det är bara gulligt. Stort grattis igen! Så kul att få ett syskon till teddan 😍 stor kram och tack för att vi får följa med dig i din vardag. Du är så himla bra!!

 6. GRATTIS finaste Maja (och Victor)!! ❤️ Jag vet inte varför, men jag har alltid kunnat ”se” när en kvinna är gravid långt innan det offentliggörs och jag har ”vetat” ganska länge att du är gravid. Lite läskigt men också spännande att det alltid ”slår in”. Och fint på nåt sätt. 💖 Skickar en stor varm kram till lilla familjen! 🌸

 7. ÅÅÅHHH!!!! Jag visste nästan att du var gravid, jag kommenterade för några dagar sedan att du verkligen skiner just nu och nu förstod jag att gravid-glowet är tillbaks. Du är så fin och vacker men du verkligen bokstavligt talat skiner när du är gravid. Jag är så glad för eran skull, stort stort grattis Maja. Och TÄNK att lilla Teddan ska bli storebror? Föddes liksom inte han typ igår???? Så jäkla glad för din skull! Massor med kramar, och ta hand om dig ❤️❤️❤️❤️

 8. Tror du att vecka för vecka tillsammans med Libero hade vart något för dig? Hade vart så roligt att få ta lite del av din graviditet och se hur du mår och hur det går för dig. Förstår om du vill hålla din graviditet privat, men hade vart superkul att få hänga med på lite sådant som de gör i de avsnitten och det är jag nog inte ensam om att tycka! 😉 Stort grattis Maja, du skiner verkligen. VAMOS livet, allt börjar komma på plats nu!!!! Visst? 😍

 9. Grattis till magen 😍 Har misstänkt det och måste få veta när det är beräknat!? Vi var gravida samtidigt sist (fick en dotter 19/3-2019) och det var så kul att följa dig! Råkar vara en till bebis på G här också nämligen 🤪

 10. Såg på Instagram att du är gravid, stort grattis!! 😀
  Väntar också mitt andra barn just nu (mitt första barn föddes en månad efter er Ted Louise). Ska bli så kul att få följa din graviditet! 🙂 Kram

 11. Hahah sjukt! Min son är typ två veckor äldre än din son och har också börjat räkna jättemycket fast BARA från ”åtta”.. haha.

Skriv en komentar