Tisdag morgon (fast det känns ju som måndag?) och denna fantastiska påskledighet är över. Jag tog mer ledigt än planerat och ett kvitto på det är alltid när bloggen har fått vila. Jag behövde logga ut mentalt och bara få vara i stunden och det känns som om att det är en ny Maja som skriver till er nu. Jag mår så himla bra, känner mig glittrig och lycklig. Och det bubblar i magen igen. Fantastiskt. Hur var er påsk? Jag har insett det att jag älskar påsken. Det är en sån prestigelös högtid där det enda man egentligen gör är att äta gott, dricka rosé och vara ledig med familjen. Inga krav eller måsten, utan man bara är.

Vi kikar tillbaka på min senaste vecka!

Vi spenderade våra dagar i Sverige med att mest äta god svensk mat, leka i lekparker och träffa mamma och svärmor. Alla hade ju längtat ihjäl sig efter varandra så det behövdes inte så mycket mer.

På lördagen firade vi lite påsk med min familj hemma hos mamma. Och jag såg ut såhär i ett set från Zara!

Och det serverades påskbord SÅKLART!

Och överallt låg det ägg med godis i till Ted Louies stora förtjusning….

Dagen efter åkte vi hem till lägenheten och flyttade in där för dom sista dagarna i Sverige. HERREGUD som jag har längtat efter den lägenheten och jag känner verkligen vemod över att vi ska sälja den i höst. Vår älskade lilla färglada pärla. Det är även någonting magiskt över att bli ensam med sitt barn igen efter en vecka av intensivt umgänge med andra. Vi båda behövde liksom chilla så han lekte med sina leksaker och jag satt i soffan och bara var. Som om att vi liksom bara va, jag och älskade lilla Teddan.

Vi var hemma hos svärmor och förberedde inför lilla kalaset nummer två. Vi ville ju inte mixa och dessutom var jag ju bara hemma hos mamma första veckan så kalaset med Victors familj kom på tisdagen efter istället!

Vi kunde tillochmed vara utomhus i det magiska vädret och Ted Louie var väldigt imponerad av sin glasstårta.

Jag har varit förbi huset ju! Som ni kan se på youtube! Det blir såå bra men jag tror nog inte att det hinner bli klart till maj he he.

Sen blev det coronatest nummer tre innan vi…

…på skärtorsdagen flög hem glada till England igen.

Och väl här har det varit fantastiskt väder! Jag fullkomligt ÄLSKAR våren och påsken här i England. Har gjort sen första året vi flyttade hit.

Det har grillats och ätit goda sallader.

Och tagits låååånga promenader i solen.

Och spelat spel i solen och druckit vatten med citron.

Och bara njuuutit.

Sen har det varit påskfirande igen! Och jag såg ut såhär!

Och det letades påskägg.

Och det serverades påskbord nummer två för i år.

Det var mina senaste dagar bestående av god mat (rullar fram nu), SOL, underbara människor och en lycklig själ. Oj som jag har laddat upp kontot nu med energi. Och idag strålar solen utanför och jag har snart veckans första möte. Nu börjar verkligen saker att rulla igång och jag är så TAGGAD på närmsta månaderna, ni anar inte.

Tack Påsken, tack Sverige och tack livet för dessa dagar.

12 kommentarer

 1. Hej!! Älskar din blogg! dina sallader ser alltid så goda ut!!! berätta om dina och din mammas sallader 😋😋 tack för en fin blogg!

 2. Hej Maja, den rosa klänningen du hade förra sommaren, på bilden med cykeln, vart är den ifrån?? Så fin😍 och kan du inte göra ett inlägg med tips på fina sommarklänningar? Du har alltid så mycket fint på dig<3

 3. Gud vad glad jag blev över TL:s glasstårta. Så sjukt charmig och precis så som en glasstårta för en tvååring ska se ut. Blir så trött på alla dunderfixade barnkalas med tårtor och dekorationer för x antal tusen. När kidsen ändå blir gladast för glass, lite kex och sås på. Så genuint och fint.

 4. Åh vilken magisk påsk du haft! Det var du värd! Skönt att få njuta och ladda batterierna med lite familjemys. Vart är dina super snygga solglasögon ifrån?
  Kram

 5. Vad är det för goda små ”puffar” på sista bilden? 🙂 Såg otroliga ut!

 6. Har funderat på en sak. Vilket språk prata TL? Tänker att han i skolan får höra engelska hela dagen men hemma svenska? Kan han båda språk eller hur blir det? Kram! <3

 7. Din energi går från fingertopparna till texten och hela vägen till dina läsare! Tack för denna glädjeinjektion 🙂

  Nu till nåt annat otroligt viktigt. Vad är det för smarriga puffar som ni har på bordet på sista bilden? Hur gör man dessa? Är gravid och har sällan cravings… men blev helt golvad och känner jag MÅSTE äta dessa. Nån som vet?

Skriv en komentar