Lördag och idag låtsas vi att det är påskafton här hemma. Vi är ju som sagt hemma i England över påsk så vi firar idag istället!

Vi alla går runt i pyjamas fortfarande och förbereder inför firandet som börjar 15. Jag har använt lite tanrevel precis och idag vill jag göra mig lite extrafin, klänning och lockigt hår.

Ted Louie springer runt och leker med all påskpynt mamma har dekorerat huset med, än så länge lever alla kycklingar men vi får se hur länge det håller he he. Förresten hur mysigt är det med påskpynt? I England finns det knappt (vad jag vet iallafall) så jag ska köpa hem lite innan vi åker hem.

Jag står för dessert och paj idag!

Åh vilken mysig dag och utanför lyser solen. Underbart.

16 kommentarer

 1. Blir såååå glad för eran skull! Högtider är verkligen när man väljer att fira dom, och viktigast av allt, när familjen är samlad <3 Njut Sverige och "påsken"!!!

 2. Åh vad mysigt med påskpynt! Jag gör som du fast tvärtom, jag hamstrar pynt i England för att ta med hem till Sverige, haha! Kan tipsa om att Next, John Lewis och Homesense har mycket fint, och ibland på Paperchase också 🙂

 3. Du ser konstigt ut i ansiktet/tillgjord och manierad . har du gråtit idag igen efter din karln din…

  • Men herregud??? Vad är det för kommentar! Tänk dig för innan du skriver.

   Maja, jag skulle precis skriva att du LYSER just nu och ser så lycklig ut. Så glad för din skull för att du fått komma hem igen, njut av din påsk och resten av tiden. Massor med kramar <3

  • Är det kul att skriva otrevliga och konstiga saker på flera olika bloggar? Lägg energin på att ta hand om dig själv istället 🙏🏼

  • Jag hoppas för din skull att du en vacker dag får känna kärlek, saknad och längtan. Baserat på din kommentar så verkar du väldigt ensam.

  • Alltså ursäkta men vad är detta för kommentar? Jag tycker inte att Maja ser det minsta konstig ut, men oavsett ser hon ut precis som hon vill på de bilder hon lägger upp på sin blogg, och klarar sig nog helt utan dessa typer av kommentar.

   Härligt för dig Maja att du får vara hemma med familjen och fira lite Påsk <3

  • Du borde jobba lite på hur du behandlar andra människor. Önskar dig en trevlig dag!

  • lalka345: Har man inget snällt att säga ska man inte säga något alls. Det kan vara något för dig att ta in, analysera och sedan tillämpa så blir världen lite bättre och en lite mer positiv plats.

   För övrigt tycker jag att du Maja är lika fin som vanligt. Kul att ni fått komma hem och tanka lite energi hos familjen. Förstår att det blir ensamt när man bor i ett annat land. Min syster bor i Norge och jag har inte träffat henne sedan jul 2019… Jag saknar henne och jag saknar friheten att kunna ses ”när man vill”. Kram till er

  • Har man inget vettigt att säga kan man vara tyst. Sorgligt att du inte fick lära dig det under din uppväxt. Men vem vet imorgon kanske det går upp två solar?

  • Vilken otroligt elak och onödig kommentar! Du borde ta dig en funderare över hur du beter dig på internet.

   Glad påsk fina Maja!

 4. på nedre bilden där victor garvar åt sonen när han ligger och sover på bullfatet – ungen verkar ha fått för mycket socker därav position och sträcker sig efter ännu fler bullar – victor garvar – helt galet du har alltid onyttig mat och bara socker socker socker framme…

  • Men hallå eller??? Tänk du på ditt egna istället och sluta kommentera om andras barn. Jag tror att Maja och Victor har koll på sin son och vet själva vad som är bra för honom och inte, du verkar inte må så bra med tanke på dina kommentarer. Försök att tänka över vad som får dig att kommentera så knäppa saker och jobba lite med det istället. Kanske är det svartsjukan som tar över? Jag har ingen aning men oavsett vad så önskar jag dig all lycka, hoppas du en dag inser problematiken med detta och vad spridning av negativitet på internet eller i verkliga livet kan påverka. Jag tror nog det finns andra saker som du är mycket bättre på än just detta, glad påsk på dig!🌸

 5. Hej Maja,
  Ska på bröllop i sommar och kan inte du tipsa om nå fina klänningar man kan ha? Tycker att jag tittat runt men hittar inga. Behöver lite inspo 😄💫🌸

Skriv en komentar