Jag är så lycklig och jag har gråtit flera gånger redan. Äntligen äntligen äntligen åker vi hem till Sverige. Att få träffa mamma, få hemlagad mat och bara få ladda mina batterier. Och är såklart så lycklig över att TL ska få träffa sin familj igen och dom hemma i Sverige kan inte vänta en sekund till.

Vi bor hemma hos mamma (dom hade Corona i november och har fortfarande antikroppar). Jag har gjort test såklart och ska göra direkt i Sverige också. Jag åker hem för min hälsas skull och ni har varit så fina mot mig. Självklart tar jag ansvar och åker inte hem för att gå på restaurang eller träffa massa människor. Utan för att få lite kärlek av närmsta familjen och inte vara ensam här. Vi hörs i Sverige!! ÅH. Jag vet inte senast jag ens var i närheten av den här känslan. Så lycklig. Och så tacksam.

33 kommentarer

 1. Ååååh vad glad jag blir av att läsa det!! Det förtjänar du verkligen, hoppas du får det superbra med nära och kära <333 själv ska jag åka på ultraljud om fem min (!!!!!) är så pirrig <333

 2. Åååhhh Maja, så glad jag blir för din skull. Hoppas att du får omladdat dina batterier och en trevlig resa. Välkommen hem! ❤️

 3. Åhh finaste Maja!!!
  Jag bara sitter o gråter för jag känner sån lycka för din/er skull. Du och ni är så värda det här och njut ❤️❤️❤️❤️❤️

 4. Åh så gott för er!! Så glad för er skull! 😀 Njut massor, ta emot all avlastning du kan och tanka energi med gott samvete ❤️ Kram!

 5. Åh va glad jag blir å höra det! Välkomna hem, krama familjen, ät gott och njut! Det är du värd som fan, kramar!

 6. FAN va glad man blir för din/er skull!!! Som du längtat, weee knowww! Välkommen hem – Sverige needs your energy cheyen!!!

 7. Har som många andra också hoppats för din skull att du kan åka hem! <3 Men hur hur länge stannar du, för visst är det fortfarande 7 dagars isolering som gäller?

 8. Jag tycker du gör helt rätt! ❤️ Jag har tänkt skriva flera gånger när du bloggat om ditt mående, just att överväga att resa hem. Jag kan bara utgå från mig som chef där jag på arbetsplatsen ska förhålla mig till rådande restriktioner men samtidigt väga det mot varje individs välmående. Det är en balansgång, helt klart. Vad fint att se att du nu kommer hem ❤️ Och vi vettiga följare tvivlar inte en sekund på att du följer alla restriktioner och lite därtill men förstå att du behöver förklara för dom som är mindre…vettiga. Kram!

 9. Men guuuuud va kul Maja! Så glad för er skull! Fick verkligen ett lyft denna måndagsmorgon! Kram

 10. Åhh vad jag unnar dig detta!! Höll tummarna för att ni skulle kunna åka hem till Sverige!!

 11. Det är klart att ni ska åka hem!! Vad skönt för er, och säkert lika skönt för de där hemma att äntligen få träffa er! Hoppas du får ladda batterierna och att ni får det superbra ❤️

 12. Åh Maja, så glad jag blir för er skull! Njut av dagarna, ta ledigt och bara mys, du är så värd det fina du! <333

 13. Blir verkligen superglad för er att ni kan resa hem!🤗 Hoppas ni får en jättefin tid tillsammans och kan ge varandras energi. Kram FINA Maja! Tack för en äkta och fantastisk blogg 🌸🌸

 14. Åh alltså bland det första jag kollade imorse var din instastory för ville se om du hade postat att ni fick åka hem. Åh så glad jag är för eran skull att ni får komma hem och ladda batterier!!!! Jag tror vi alla som är här inne och läser förstår att du inte åker hem för att leva rövare i Sverige. Välkomna hem ❤️❤️

 15. SÅ skönt för er!! Tycker inte du behöver förklara dig för någon, ni åker inte på solsemester utan hem för att träffa er familj 💛 Så rätt beslut av er, ingen mår bra av att vara så isolerade som ni varit – kom hem till Sverige och njut av våren en sväng och ladda batterierna ☀️

 16. Jätte jätte kul för dig <3<3<3<3<3<3<3<3 Har det så roligt nu.
  Ser fram emot till jag kan får träffa min kille igen <3 Hoppas att vi vanliga människor får resa snart också 😀 🙂

 17. Jag blir så varm och glad av ditt kommentarsfält, mestadels (typ 98%) är bara positivt och fint och det glädjer mig så mycket. Du är fantastisk Maja, glöm aldrig av hur många vi är som hejar på dig och har dig om ryggen!!<3

 18. Bästa, bästa Maja. Njut nu. Jag är så glad för er skull att ni kom iväg. <3

 19. Glöm ej karantänen på 7 dagar som gäller för alla som varit utanför Sverige enligt Folkhälsomyndigheten.

 20. Åh så härligt! Hoppas du får ny kraft av att få vara med familjen ❤️ Kärlek!

 21. Det är viktigt att ni är försiktiga med det är ännu viktigare att ni njuter av tiden i Sverige. Ert psykisk hälsa är lika mycket viktigt som ert fysiska.
  Tänkt på vad du delar på Instagram bara. Folket i Sverige är helt maniskt med att skicka hat för allt man gör ( nu när det är Corona) . Vill verkligen att du ska njuta nu för att du förtjänar det. Och jag vet hur en kommentar kan förstöra ens dag.

Skriv en komentar