Jag ska snart börja avrunda dagens jobb och åka till posten för att lämna paket och sen hämta Ted Louie på förskolan. Dagen har gått snabbt idag och varit väldigt effektiv. Skönt med såna dagar ibland, som bara flyger förbi liksom.

Vi vaknade tidigt imorse, eller vi och vi, TL bestämde sig för att vakna redan 06 så vi gick ner och åt frukost, tittade på tv och förberedde oss inför dagen. Och jag fixade lite fika till Teddans grupp på förskolan. Jag kände mig så vuxen!!! Jag tänkte att det vore roligt för honom att bli lite firad i förskott av sina kompisar. Förmodligen och förhoppningvis flyger vi hem till Sverige med Victor på måndag. Jag vågar inte ropa hej än förrens vi sitter på planet mot Sverige men Victor ska hem oavsett för landslaget och jag klarar nog inte av att vara ensam här med Ted Louie i elva dagar så jag har valt att åka hem.

Efter att jag lämnade Teddan tog jag mig ut i skogen med dessa! Promenad och takeaway kaffe.

Och efter det har jag suttit här i x antal timmar. Svarat på mail, haft långt möte med teamet, släckt lite bränder osv osv. En vanlig torsdag mitt i livet helt enkelt. Victor är i italien så ikväll tror jag att vi ska unna oss lite hämtmat, och så ska vi bada länge. Imorgon väntar viktiga möten, covid-test och så ska vi tacka av Sandra som går i pension (gråter). Hon har hjälpt oss så mycket genom åren och det är så sorgligt. Men vi är så glada för hennes skull dock.

13 kommentarer

 1. AH HELT RÄTT att åka hem till Sverige!! Har länge tänkt att du borde göra det pga att må bättre och vara med din familj i denna svåra tid. HOPPAS ni kommer med planet!

 2. Håller med ovanstående kommentar. Hoppas också att ni kommer med planet, du behöver det känns det som. ♥️
  Jag är emot att folk reser i dessa tider men det är skillnad på att resa bara för att, och att åka för att man behöver det (och det kan vara av olika anledningar). Sen vet jag också att du kommer att vara smart och sköta dig som man bör när du väl är i Sverige & samma när du kommer tillbaka.
  Om du får kommentarer att det är onödigt eller allmänt negativitet angående om det blir så att ni åker, lova att du inte tar åt dig. Du kämpar som fan, och då jag satt i lockdown i spanien halva förra året så jag kan tänka mig hur jobbigt det faktiskt är för dig.
  Åk, va med familjen och ladda batterierna. Du kommer kunna leva på det i flera månader sen ♥️

 3. Åhh vad härligt för er och DIG att få komma hem till Sverige!! Äntligen tänker nog vi alla som läser detta. Håller tummarna att allt går bra!!!! <3<3

 4. Åh helt rätt! Välkomna hem! Å så kan ni ju titta till ert husprojekt å låta lilleman träffa sin farmor å mormor! Det kommer göra under för knopp å själ! Stor kram till dig.

 5. Åh jag hoppas verkligen att du & TL får följa med hem till Sverige. Hade blivit SÅ glad för er skull. Helt sjukt när jag inte ens känner er att känna så, men jag menar det verkligen <3

 6. Hoppas verkligen att du och TL kommer med planet hem till era familjer ❤❤❤

 7. Håller tummarna för dig att du får åka till Sverige <3<3<3<3 Skulle blir jätte glad för din skull verkligen, krammm!!!

 8. Åh håller tummarna för att ni kan åka med till Sverige. Unnar dig det så mycket! <3

 9. Precis som alla andra tycker jag att det är helt rätt att ni får komma hem till Sverige en sväng. Hoppas Hoppas ni får åka med!

 10. Måste du inte sitta i karantän sju dagar i Sverige (gäller ju även svenska medborgare)?

 11. Håller helt med Zoe, hoppas de går som du tänkt dig! Du behöver nog lite Sverige med allt vad de innebär. Trevlig resa vackra du och njut av varje sekund!❤❤❤

 12. Hej Maja!
  Först och främst vill jag säga tack för din mysiga blogg och att du gör helt rätt i att åka hem till Sverige ett tag!!
  Nu till min fråga; Jag älskar din klädstil och ska precis börja ett nytt jobb, först på deltid och sen heltid efter examen, och i organisationen gäller klädkod ”business” och/eller ”business casual”. Jag har egentligen ingen specifik stil själv och framförallt inte nu när dagarna mest har spenderats i träningstights och mysiga tröjor pga distansstudier. Har du några bra tips på plånboksvänliga hemsidor och/eller outfits som går hand i hand med klädkoden? Känner att jag verkligen vill uppdatera min garderob nu till våren!

  Stor kram!!

 13. MYSIGT!! Kan inte du tipsa om lite fina outfits till påsken?? Och berätta om era Påskplaner 😍 kraaaam!!!

Skriv en komentar