Tack för all kärlek här inne igår. Det är läskigt ibland att skriva hur man mår speciellt när man fortfarande är svag. Jag känner nog att jag inte har velat klaga så mycket över situationen och har försökt varit stark men att bubblan nu har spräckt och att det är, precis som många av er skriver, helt normalt och okej. Vi är många i samma båt och det i sig är en tröst. Så tack, verkligen, för alla fina ord. Jag behövde lyftas upp av er. Och det var så fint att få läsa fina ord som kram till att det är bra att äta kolhydrater under perioder när man mår dåligt he he, ni är så fina mot mig.

Jag är låg och det är okej just nu, däremot är det lite svårt med mitt jobb och det i sig gör mig stressad. Aldrig har jag känt mig såhär dålig, oattraktiv och efter på sociala medier MEN man behöver faktiskt även svackor i sitt jobb för att sen komma tillbaka. Jag har valt att lägga min fokus nu på att få tillbaka energin igen, äta mycket gott och försöka vara ledsen men även vara i nuet och se det fina i det.

Tisdagar är ju vår lediga dag tillsammans och det kändes perfekt tajmat. Jag har varit helt offline och vi har inte haft en enda plan på hela dagen. Vi började här, i parken i två timmar, fikade, gungade och sa hej till främmande hundar.

Väl hemma åt vi en snabb lunch sen slog vi oss ner i soffan och sov på varandra i två timmar. Här hade jag precis vaknat och tyckte det var så mysigt hur han knorrade in hela huvudet i mitt bröst.

Victor kom hem tidigt från träningen så vi gjorde en riktig mellis tillsammans, toast, jordgubbar, smoothie och äggröra. Vi alla var hungriga och utanför regnade det.

Vid fyra tog jag mig ut ensam på en lång promenad. Jag har varit för trött för att röra på mig men idag tog jag mig ut och oj så fantastiskt det var. Det doftade sommarregn och överallt såg man blommor och träden som börjar slå ut. Det gjorde mig glad. Och jag kom hem med ny energi. Imorgon är en ny dag och jag ska försöka komma ifatt lite i jobbet. Har nog aldrig känt mig så omotiverad i hela mitt liv och ingenting känns kul, egentligen vill jag bara spendera hela dagen i sängen imorgon MEN det är dags. Att rycka upp sig. För en timme eller två iallafall.

Kärlek. Så glad att jag har er här inne.

9 kommentarer

 1. Tror det är viktigt att när man är i sådana perioder inte stressa och känna att imorgon ska jag rycka upp mig. Lyssna på kroppen och vila tills du verkligen känner att du vill ta tag i livet igen och har energi till det. Du är helt underbar som du är och det är helt okej att faktiskt inte göra ett skit. Vi har ett liv och vår hälsa är det viktigaste vi har. Du är bäst!

 2. Efter regn kommer solsken, hoppas de blir bättre för dig igen. Det är rätt pissigt nu måste jag säga man ser inget slut på denna vidriga sjukdom. Hatar denna situation😡.
  Maja hur kan man va såå fin efter en sovstund.
  Du är så fin både rakt igen.
  Kram och må så gott det nu går.
  🌟⚘

 3. Jag tror alla känner mer eller mindre som du gör just nu. Jag är så less o trött på allt vad Corona heter o jag har gråtit många gånger o tänkt att allt är hopplöst o orolig över hur detta ska sluta. För att må bättre måste jag ha rutiner som jag följer, jag jobbar hemifrån, äter fruktost 07:30 och jobbar mellan 8-12, äter ordentlig lunch, går jag ut, jobb mellan 13-16, sen går jag en långpromenad VARJE dag oavsestt hur ledsen, orolig, rädd, omotiverad jag är. Äter ordentligt på kvällen. Om jag följer detta mår jag bättre mentalt än om jag inte gör det. Det är inte lätt alla dagar… men en dag i taget och förr eller senare så hoppas jag o tror att vi kan sakta återgå till nått nytt normalt liv.
  Kram

 4. Bamsekram till dig Maja! Hoppas det snart vänder, våren är i alla fall på ingång <3

 5. Förstår att livet känns tufft och omotiverande just nu… men du ska veta att du gör andra så sjukt motiverande och taggad på livet! Även om det bara en är story eller ett inlägg där du berättar att livet inte är så kul just nu, du bidrar med så mycket mer än vad du förstår❤️
  Kram❤️

 6. Hej Maja! Kanske kan du hjälp mig. Jag skrev med en kille på Tinder i somras och höstas men av olika anledningar sågs vi aldrig. Jag valde att avsluta kontakten med honom just pga att vi aldrig fick till en träff. Sen återupptog vi kontakten (jag hörde av mig först) och han vart jätteglad och allt var som innan. Sen ser jag att han uppdaterat sin tinder (vi hade sagt att vi inte är där inne så länge vi har kontakt), frågade honom om varför och han sa att de bara var ”en kul grej” för att han inte hade något och göra på hotellet nån dag/ kväll. Valde då att säga upp kontakten med honom för blev så besviken/ ledsen. Hade känt mig så trygg med honom innan. Nu saknar jag honom varje dag och ingen kille jag har kontakt med känns okej för jag tänker bara på honom istället. Hur att du gjort, försökt glömma eller ta kontakt med honom igen och säga ärligt hur du känner? Känner att jag vill/ behöver träffa honom på riktigt för att ens va en chans o släppa han. Du brukar alltid ha så klocka svar på frågor du får här! Kram på dig!

 7. Åh fina Maja, det är så viktigt att prata med någon och du hade ju en coach och en psykolog om jag har för mig rätt, kanske orka boka in något samtal och få prata ur dig varje vecka just nu när pandemin och livet tär extra och det är som det är? ❤️ Var rädd om dig!!

Skriv en komentar