Vilken otroligt lång dag det här blev. Vi vaknade redan vid 05 och sedan dess har dagen bestått av gnäll, jobb, grått väder, trasiga saker som har behövt lösas i huset, släcka bränder och ja nu, till sist sängen. Jag borde väl egentligen göra x antal andra grejer men jag strejkar nu. Victor är i London och jag behöver bara få ladda mina Maja och mamma-batterier. Jag hade behövt ett helt eget dygn helt ensam, med tjejkompisar och ni vet, bubbel, tjejsnack och noll ansvar. Det ser jag fram emot när allt detta är över. Ger mig själv ändå en klapp på axeln idag, att jag överlevde den här dagen utan att vara årets sämsta morsa. Det hade iof varit okej det med, man gör fasiken bara sitt bästa. Nu är jag helt färdig. Vi hörs imorgon igen <3.

5 kommentarer

  1. Hej! En fråga som du kanske inte kan svaret till men – bry sig killar om storlek på ens kropp? Bry dem sig om man är lite mullig eller är detta något de inte anser som fint alls?

    • Men herregud vilken kommentar?!? Man blir kär i en PERSON, om du har en partner ska hen älska dig oavsett hur din kroppsfigur ser ut. Vi ser alla olika ut, olika kroppar, olika gener, hitta en person som älskar dig för den DU är, ändra aldrig dig själv för någon annans skull.

  2. Hej bästa Maja! Jag har ett stort problem jag skulle behöva hjälp med.

    Jag och min kille har varit tillsammans i 3 år. Häromdagen tog jag upp en sak som hade hänt och då från ingenstans så säger han att han inte riktigt känner sig lär längre, utan att det känns mer som om vi är bästa vänner. Long story short så känns det inte som om han vill kämpa för att fixa detta utan det känns som om vi kommer göra slut. Jag vill inte vara med en person som inte vill kämpa för mig och vårt förhållande. Men det gör fortfarande så jävla ont i hjärtat. Älskar honom så otroligt mycket, så att göra slut gör liksom ont fysiskt.

    Vad gör man? Vad gör man när hela ens värld och vardag bara försvinner utan förvarning? Vad gör man när man känner sig ensammast i universum? Bor ej i samma stad som mina föräldrar elr äldsta vänner. Hur går man vidare? Hur tröstar man sig själv när tårarna inte slutar rinna? Känner att jag behöver lite hjälp för att genomlida detta breakup… tack för världens bästa blogg. Stor kram!<3

Skriv en komentar