Men SÅ härligt med fredag. Det känns pirrigt och mysigt. Funkar bloggen nu? Jag kan skriva men jag har förstått det som att det inte har funkat för många av er sen igår.

Vi började dagen tillsammans allihopa. Victor tog morgonen men jag vaknade vid 07 av TLs rop efter oss och efter det kunde jag inte somna om. Så jag smög upp vid halv åtta och så åt vi alla frukost framför Nyhetsmorgon. Älskar morgnar när vi alla är vakna.

TL är ju en legend just nu (länge sen ni fick en uppdatering om honom??) och vi har så roligt tillsammans. Och babblarna har blivit en besatthet. Så varje dag får man leta rätt på hans små babblare som hamnar lite överallt i det här huset.

Till helgen behöver man alltid nya lakan. Det är sen gammalt. Och mina favoriter är våra vita. Jag har ju på min lista att köpa nya lakan, det gör mig så glad i livet så det borde vi verkligen unna oss.

Och såhär ser jag ut idag! Nu ska jag jobba undan det sista, ringa min bank och checka av några viktiga saker och sen tar jag helg! Vi ska på husvisning och handla. Jag är sugen på en riktig fredagsmiddag a la 2002. Kött, potatisgratäng och bea.

4 kommentarer

 1. Hej Maja,
  Såg nyss denna toppen o tänkte direkt på dig!!
  https://www.asos.com/asos-design/asos-design-jumper-with-sweetheart-neckline-in-pink/prd/22818536?colourwayid=60428689&SearchQuery=asos+design+jumper+with+sweetheart+neckline+in+pink&SearchRedirect=true
  Tror du hade varit så snygg i den! (Som allt annat du har på dig) Vore kul med en vlogg eller frågestund bara med styling o modetips. Tex hur du tycker man kan bygga upp en capsule Wardrobe eller tips på hur man matchar färger, känner ofta att jag är lite lost när det kommer just till det 🙂 ha en härlig helg!
  stor kram!

 2. Hei Maja! Du har så fine baseplagg! – hvor er denne t-skjorten/genseren fra?

 3. Kan inte du ge tips på dina favoritlåtar eller dela en spotifylista du ofta lyssnar på? Behöver verkligen uppdatera min spellista ❤️❤️

Skriv en komentar