Nej men vilken tisdag! En otrolig dag faktiskt. Jag känner mig lugn i jobbet och allt vilket gör att våra tisdagar verkligen kan bli en lyxigare version an söndagar. Ni vet, när man bara tar dagen som den kommer.

Jag fick iallafall sovmorgon till 9.00 och därefter hade jag och TL mysmorgon. Vi åt en frukost nummer två för honom, lekte med babblarna och gjorde en koja.

Sen fick jag FEELING. Och bakade inte bara frallor utan gjorde även en ost och skinkpaj.

Titta så mumsigt! Det plus en sallad med tomat, gurka och fetaost åt vi framför tvn efter Victors träning och medan Teddan sov sin nap.

Resten av dagen har vi gosat och pratat med vänner och familj på facetime och sen tog vi oss ut på en promenad. Den enda i familjen som inte har gummistövlar nu är Victor, jag ska nog köpa hem ett par till honom.

Vi tittade på hästarna, såklart. En av Ted Louies absoluta favoritsysslor faktiskt.

Och sen gick vi en långpromenad i skogen. Det var länge sedan vi var ute hela familjen och det var så mysigt. Älskar det och ÄLSKAR vår skog. Jag blir så lugn av den och det är helt klart en sån där sak jag förevigt kommer att ha så fina minnen av den dagen vi flyttar härifrån.

Nu ska det lagas kyckling, ris och sallad till middag. Ser framemot onsdag, smink och möten. Bland annat med Unicef och alla deras ambassadörer. Stort för mig att få vara en av dem.

3 kommentarer

  1. Hej fina Maja! Tack för världens mysigaste blogg ❤️ Mitt nyårslöfte i år var att inte konsumera så mycket kläder, dels faktiskt använda de kläder jag har hemma men också sluta med det här vanebeteendet att köpa slit och släng grejer, en ny klänning till en middag som bara används 1 gång och sedan ligger och möglar i garderoben. Istället för att handla så mycket så tänker jag, köpa kläder mer sällan men istället lägga lite mer pengar per plagg och köpa tidlösa, klassiska plagg som går att använda i flera år. Tror många tänker som jag i dagens konsumtionssamhälle. Dock vill man ju ibland köpa något piffigt att komplettera sin garderob med – TYP en rosa puffklänning, inte det mest tidlösa kanske. Och då är man ju inte så sugen på att lägga en halv månadslön på den utan man kanske väljer att köpa den på exempelvis Gina. Tänker att eftersom du som är så medveten har valt att göra kollektioner med dem så måste de jobba mycket med hållbarhet, mänskliga rättigheter osv. Kan inte du berätta lite om hur de jobbar? Så att det känns lättare i hjärtat nästa gång man går dit och köper en glittrig blåsa (som man bara använder en gång🙄) stor kram! ❤️

  2. Hej Maja!
    Om två dagar flyttar jag till London på obestämd tid för att arbeta som au pair. Jag är ganska försiktig som person och i samband med att en relation tog slut hösten 2020 bestämde jag mig för att prova detta och stå på egna ben lite grann. Jag har varit väldigt velig fram och tillbaka i flera månader kring om jag verkligen ska göra detta, men efter att en vän sagt ”är det rädsla för förändring som stoppar dig eller är det genuint att du inte VILL” kom jag fram till att det är rädsla och att jag vill utmana mig själv att göra detta. Om jag inte gör det så tror jag att jag kommer ångra mig. Jag är 24 år, färdigutbildad (men jobben är få bl.a pga corona) och känner att det är nu eller aldrig. Eftersom du flyttade utomlands i ung ålder och dessutom har bott i olika länder och numera bor i England som ju även jag ska, så tänkte jag att du eller dina följare kanske har några tips på hur man kan anpassa sig i ett nytt land, träffa nya människor (på ett coronasäkert sätt såklart) och liksom helt enkelt trivas och känna sig som hemma? Jag är nervös, förväntansfull och har en del ångest på en och samma gång, för jag har aldrig gjort nåt såhär stort förut och är inte alltid så förtjust i förändring. Jag hoppas det finns någon som förstår hur jag menar och som kanske själv har erfarenhet och tips som den vill dela med sig av <3

Skriv en komentar