Måndag och jag har bokat av både träning och ett långt avstämningsmöte. SKÖNT med en ny vecka och skönt att vara igång. Jag märker hur rutinerna håller mig flytande just nu och att måndagmorgon ger mig samma slags ro som lördagmorgon. Rutiner är ibland kanske A och O för att inte förlora förståndet helt under märkliga omständigheter.

I fredags såg jag ut såhär, byxor från Rotate och skjorta Zara! Jag hade lite möten under dagen och lite jobb men en lugn och mysig fredag överlag. Liksom strosade runt hemma, plockade lite, bakade lite, jobbade lite.

Jag hade ett av mina absolut favorit läppstift(adlink). Får alltid frågor om det och har nog tre stycken av samma här hemma.

På kvällen lagade vi ett nytt pastarecept tillsammans, tände ljus och sen slog vi oss ner i soffan. Jag är en känslig själ just nu så jag behövde bara få vara liten en stund. Lite gråtig och trött. Och behövde en axel och choklad.

För att få tillbaka kraft så har jag tränat en hel del! Känner mig stark igen och är tillbaka igen efter det berömda julavbrottet man tar varje år, iallafall jag.

I lördags MÖS vi bara. Som vanligt på lördagar. Och åt glass i soffan. Som vanligt på lördagar. Vi spenderade hela dagen där jag och Teddan. Victor åkte iväg på match vi hade egentid.

Igår var det alla hjärtansdag om någon nu missade det på instagram he he? Alltså var det inte EXTREMT i år? Jag kunde knappt kolla för att det var så galet faktiskt. Folk går ju LOCO. Men vi startade iallafall vår mysmorgon med pannkakor, melon och en liten present.

Sen mötte vi upp min vän Evelina på en promenad med hund, TL och kaffe i termos. Så mysigt och jag behövde verkligen komma ut en stund. Helt klart någonting jag ska göra mer av. Dessutom finns det så otroligt många mysiga ställen här runtomkring med helt fantastiska promenadstråk. Det här var som en helt ny värld. Blir dessutom alltid så sugen på hund när jag träffar dom. Hade det inte varit för krånglet med att vi bor i flera länder osv så hade vi absolut haft en hund.

Resten av söndagen mööööös vi bara och tittade Victors match och när han kom hem vid halv sju serverades enchiladas och chockladbollar dagen till ära. Av mig fick han en liten present och sen så såg vi Marvel under täcket i soffan.

En mysig helg med lilla familjen.

3 kommentarer

  1. Heej Maja!
    Jag älskade din träningsvlogg/video du la upp för ett tag sen. Känns som om träning är en stor del av ditt liv och du pratar om det på ett så bra sätt, inga krav eller pekpinnar. Såå min önskan är om du kan väva in mer kring träning i dina kanaler?? Hade varit så intressant och skönt att läsa om från någon som dig som formulerar dig så bra. Jag älskar att träna för att känna mig stark!
    Stor kram! 🙂

Skriv en komentar