Jag vet inte om det bara är jag men denna lockdown gör mig LOCO när det kommer till inspo och behovet att LEVLA upp min garderob. Överallt ser jag snygga plagg, skor och solbrillor som jag vill klicka hem och jag visualiserar mig själv glida runt i allt detta i ett öppet soligt samhälle om några månader.

SÅ snygga boots till såväl nu som hela året om. Ni hittar dom här!

Jag är ute efter en vårjacka och har helt klart fastnat för denna modellen, så snygg, till ALLT. Klick!

Topp här, och denna vill jag matcha med ett par höga ljusa jeans, vita klackar och solbrillor.

fin klänning tycker jag. Till ett par höga stövlar, jeansjacka och en rosa väska.

Accessoarer är en annan grej jag på senaste har blivit helt besatt av? Kanske för att man använder det så lite just nu, jag menar en basker eller ett par brillor inomhus känns ju sådär. Blev kär i dessa brillor.

Och i dessa! Finns i både lila, grönt och svart.

Blev kär denna! SÅ. HIMLA. FINA. FÄRGER.

WOW! Den är så slut här i England men jag kikar varje dag i hopp om att den kommer in igen.

Kostymbyxor är min nya grej och i vår vill jag blanda mina bruna med pastelliga, klick!

Men man är ju så kär i denna.

Och vi avslutar med detta armband som jag använder mest hela tiden. Jag tycker att det är så himla himla fint.

Inlägget innehåller adlinks.

12 kommentarer

 1. Hej! Jag ska överraska min sambo med en natt på Steam och jag tänkte köra en dag i Västerås sen, har du tips på saker man kan göra eller restauranger? (Det är sent i vår så önskedrömmer att restriktionerna inte är lika hårda då)

 2. 100% samma här. Jag har nästan blivit besatt av en ”perfekt garderob” just nu haha. Du inspirerar massor när det kommer till att inte tappa sin stil här hemma… Vill klä mig annat än mjukis här hemma och jag blir så glad/inspirerad/peppad av din otroliga stil och snygga ”basgarderoben”!!

 3. Hej! jag såg att du nämnde i en annan kommentar att skjortan i vloggen där du fixar badrummet är från Zara. Skulle du vilja länka den? tyckte den var så himla fin men kan inte hitta igen den på hemsidan 🙁 kram!

 4. Nej Maja, det är inte bara du. Har så craving på precis allt i modeväg just nu. Speciellt pasteller av någon anledning.

 5. Diskuterade med mina vänner om sociala medier och slutsatsen blev att du är den bästa ”influencern” vi har i Sverige. Så klok, rolig och inspirerande & något alldeles extra! Kan tycka att sociala medier är ganska ångestladdat, men av dina kanaler blir man bara lugn och får alltid positiv energi. Fortsätt med det du gör ❤️

 6. Som man längtar nu! Är så trött på att gå runt i tights hemma osminkad. Dock varje gång jag ser att du lagt upp en bild piffad hemifrån blir jag så peppad på att göra samma sak och märker att jag mår så mycket bättre av känna mig lite fin, så tack för inspirationen!
  Kan du inte göra en härlig lista med inspo på Alla Hjärtans Dag presenter till henne men framförallt till honom? Vore guld! Kram

 7. Haha trodde det bara var jag , har aldrig sett så mycket fint som just nu! Finns säkert någon psykologisk förklaring till detta. Jag har ett helt litet lager av kläder i garderoben som jag ska använda ”när lockdown är över ”. Så nu får vi hoppas att det blir ganska snart 🙏🏻
  Tänker faktiskt slå till på den rutiga klänningen fast jag egentligen inte skulle shoppa mer ”efterlockdownkläder”. Men har en usel dag idag så behöver muntra upp mig och den var ju så himla fin ! 😊

 8. Verkligen! Jag har köpt fullt med kläder nyligen, onödigt efter jag går bara runt i mjukis kläder iaf:)

Skriv en komentar