..och jag har spenderat mesta dels av dagen här! Jag blev genomförkyld igår och idag har jag känt mig frusen och lite febrig så jag har kurerat mig här och varvat jobb med youtube och Netflix. Himla skönt faktiskt. Att liksom få lyssna på kroppen och ta ledigt.

Cola Zero har såklart druckits!

Och nu ska jag ner för att göra det lite mysigt inför att TL kommer hem från förskolan. Vi får se vad som händer i helgen he he he…. vi ska iallafall baka semlor, det ska bli mysigt!!

6 kommentarer

  1. Måste bara säga att det är så roligt att du uppdaterar så ofta!! Man blir så glad för alltid typ när man går in på din blogg så finns det nya inlägg😍 // höggravid i karantän som blir så glad när mina favvoinfluencers uppdaterar ofta

  2. Hej Maja! Kan inte du tipsa om snygga outfits att ha på kontorsjobb? Börjar på mitt nya jobb om en månad och skulle behöva uppdatera garderoben! Älskar din stil 😍

  3. Hej Maja!
    Tack för en otroligt underhållande Youtube-kanal & allt du skriver i din blogg. Jag undrar om du kan tipsa om matchande set. Snygga tights tillsammans med snygga hoodies. Vet att du har mkt av det själv. Charlotte

Skriv en komentar