Jag såg era frågor efter gårdagens inlägg och det är faktiskt bland det värsta jag vet, när jag läser en blogg att inte få se vart kläderna är ifrån. Jag hade dock planerat ett helt egen inlägg för det då jag fick x antal frågor på dm redan i fredags så här kommer det!

Min blazer kommer ifrån Otherstories dock så hittar jag den inte längre på hemsidan (köpte den innan jul) men jag hittade en liknande här på rea! Toppen hittar ni här och mina nya favoritbyxor här!

Inlägget innehåller adlinks.

8 kommentarer

  1. Du har en sån fantastisk stil att det skulle vara uppskattat om du kunde lägga upp sånt direkt! Spelar ingen roll om det är adlinks, stöttar dig mer än gärna! Men är bland annat en blå klänning från i somras som du hade på dig som jag fortfarande letar efter 😂

  2. Hej fine du <3 Var är dina örhängen från som du hade till denna outfit? De var så fine!

    • Men snälla. Du kan väl ändå inte på allvar tro att hon var 100% seriös med den meningen. Varför ens skriva en sån här kommentar. Wow.

  3. Håller med! Lägg gärna upp länk direkt (Förstår såklart om tiden inte fanns då) då flera saker var slutsålda nu :’) älskar din stil!

Skriv en komentar