Måndag och morgonen den bestod av bad, frukost och lite röj innan grabbarna hoppade in i bilen och åkte mot förskolan och träning. Och mina måndagar börjar alltid med ett veckomöte 9.15 där vi går igenom veckan och alla projekt för att se till att vi har koll på läget. Jag gillar verkligen måndagar, och jag älskar att jag har börjat få en riktig helgkänsla på helgerna. Nu är klockan redan halv två, jag började det här inlägget kvart i nio he he men det kom en del jobb emellan.

Iallafall, låt oss kika på helgen!

Efter jobb i fredags åkte jag mot förskolan och hämtade hem lilleman. Såhär såg jag ut – blazern hittar ni här (slut i svart men jag har även denna och älskar den).

Samtidigt fixade Victor fredagsmys med tända ljus, snacks och festis. Vi satt där och lekte, jag tog mig ett glas rödvin och så googlade vi recept för kvällens middag.

Det blev pasta med burrata, citron, vitlök tryffel och olivolja. Så otroligt gott.

Jag tog en selfie, kände mig sådär lycklig som man gör en fredag efter ett glas rödpang, när ens man kokar pasta och ens son dansar till musiken från högtalarna.

Resten av kvällen spelade jag och Victor spel och satt vi middagsbordet länge. Det var länge sen vi gjorde det och det var så mysigt.

I lördags vaknade vi upp utvilade vid åtta och hade lördagsmorgon. Ni vet när man bara är. Stekte pannkakor och tittade på Frost. Utanför låg dimman tjock och det höll i sig i flera timmar, mysigt ju!Resten av dagen bestod av lite handling och lek ute, och sen gjorde jag lasagne som vi alla åt i soffan lite då och då kontinuerligt hela dagen hehe.

Och igår hände inte mycket! Vi fortsatte städa garaget varvat med att sova i soffan framför Disney. Dagens avslutades med Mac & Cheese och..

..möte med vår projektledare angående huset i Västerås. Just nu diskuteras det räcken. Uppdateringar kommer i veckan ÄNTLIGEN händer saker.

Det var vår lilla lockdown-helg. Myset fortsätter även ni i 2021 hörni. Och det går ingen nöd på oss <3.

9 kommentarer

 1. Kan rekommendera spelet Carcassonne om ni vill ha nya spel, passar perfekt att köra med två personer och om man tröttnar kan man köpa till expansioner. Vi har typ fem och tycker det är så kul att spela, man spelar mot varandra så det är kul när man lyckas sno poäng från den andra. Vi är dock sjukt tävlingsinriktade och det blir typ krig haha men det är också lite roligt.

 2. Vackra Maja! 😍 Vill du länka dina stövlar i en direktlänk så man kommer direkt till just dessa? SÅ SNYGGA! ❤️❤️

 3. Hej Maja! Vill först och främst tacka för att du uppmärksammande Tobiasregistret på din instagram för ett tag sen, fick hem mitt registreringskit idag vilket jag antar de kan tacka dig för. Påminn gärna dina följare igen, det gör skillnad!

  Sen vill jag rekommendera en bok till alla. ”Kvinnor förändrar världen” av Melinda Gates.
  Den varierar dystra sanningar med solskenshistorier om hur dessa sanningar faktiskt kan påverkas till det bättre.
  Lite upplyftande i den ständiga kampen för kvinnor att ta plats och man får lite kunskap om hur olika länder fungerar på köpet.

 4. Hej Maja! Tack för att du delar med dig av din vardag!

  Skulle du inte kunna göra ett inlägg med tips på alla spel ni spelar. Ni verkar spela en massa olika spel med allt från två pers till fler. Under dessa coronatider så har det blivit mycket tid hemma med mannen och vill ha något som vi kan spela tillsammans (börjar bli lite trött på att spela sänka fartyg) haha vet att det kanske är lite out of topic för dina inlägg men försöker att inte spendera all ledig tid framför TVn

Skriv en komentar