Gjorde du något 2020 som du aldrig gjort förut?
Massor! Jag släppte min egna kläddesign för Ginatricot, firade min sons första födelsedag, köpte mitt första hus och började mitt livs största projekt jobbmässigt.

Vad var din största framgång 2020?
Mina klädkollektioner!

Och på ett personligt plan?
Harmonin vi har hittat här hemma. Jag tror aldrig att jag har varit så lycklig som fru och som mamma. Häromdagen blev jag nästan rädd över hur lycklig jag är just nu och att det känns som om att någonting hemskt ligger runt hörnet. Helt galet jag vet men så känns det. Jag njuter av varje liten sekund när vi alla är här hemma och bara är. Jag tror att det tog ett år för mig att liksom komma över chocken att bli mamma och det är först nu jag verkligen älskar varenda sekund. Missförstå mig rätt, jag har älskat den där lilla människan såfort han kom in i min mage men det är nu jag har hittat harmonin i föräldraskapet.

Vilka platser besökte du?
Marakesh x 2, Sverige och Frankrike!

Bästa dagen på året?
Det måste nog ha varit en av dom första dagarna hemma i Sverige i Mars. Allting var ju så otroligt märkligt men ett lugn infann sig i mig och helt plötsligt var vi hemma i Sverige, i vår lägenhet tillsammans och våra mammor och familjer kom förbi var och varannan dag. Vi hade vardag i Sverige tillsammans vilket vi aldrig har upplevt tidigare och det var härligt.

Vad gjorde du på midsommar?
Vi firade här i England, utomhus hela dagen med några vänner från laget. OTROLIGT underhållande att få visa andra kulturer både Små Grodorna, Snaps och femkamp. Jag skrattade så jag nästan skrek den kvällen.

Vilken var den bästa festen?
Ja, det måste väl ha varit midsommar då? Minns inte någon annan jag varit på he he.

Bästa köpet?
Vårt älskade hus som renoveras just nu.

Bästa matupplevelsen?
Helt klart Cannes i somras. Jag har ju varit i Frankrike förut men denna gången alltså WOW vilken MAT. Vad vi än åt, på vilken restaurang vi gick på, så var maten fantastisk. Minns att vi skrattade åt hur ofta vi kommenterade det och sa mmmmmmm mellan varje tugga.

2020-stilen?
Tracksuits.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ted Louie. Alltid Ted Louie.

Och ledsen?
Faktiskt så har det här året varit väldigt bra rent relationsmässigt. Situationer och händelser har gjort mig ledsen, men ingen specifik person.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Mycket gladare förutom en stor förlust av en underbar människa i slutet av sommaren. Tänker på honom varje dag och gråter ofta.

Något oväntat som hände?
Corona såklart.

Vad önskar du att du gjort mer?
Fått träffa mer vänner och familj, klä upp mig och gå ut, känna puls och dansa.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Stressat.

Årets låtar?
Lowkey med Reyn, Till Slutet Av Augusti med Moonica Mac och Om Igen med Victor Leksell.

Favoritserie?
The Undoing!!! OMG!

Bästa filmen?
Hmm, vi kikar inte så mycket på film men hela december tittade vi på alla Harry Potter-filmerna och dom kvällarna kommer jag att minnas föralltid. Aldrig varit så nära Victor i livet tror jag.

Vad gjorde du på din födelsedag?
Grät över pandemin, vaknade till ballonger överallt, åt tårta åtta på morgonen fick fantastiska presenter och åt middag UTE med KLACKSKOR med Viggis.

Är det något du saknar år 2020 som du vill ha år 2021?
Mycket. Främst att få träffa människor.

Nyårslöfte?
Att fortsätta mot ett mer harmoniskt liv. Våga vara lycklig.

Högsta önskan just nu?
Att allting flyger med mitt nya steg i karriären.

6 kommentarer

 1. Stort grattis till framgången i din karriär. Väldigt roligt och inspirerande att få följa med den här på bloggen. Synd jag inte hann köpa något från din kollektion. Men det kanske kommer annat framöver.

  https://blogg.loppi.se/kina/

 2. Vill bara att du ska veta att jag alltid känner mig så trygg och lugn här inne, jag är 100% känslomänniska kämpar mycket med ångest och det är så fint att läsa om hur harmonisk och connectad du känner dig. Det smittar av sig och jag känner sånt stort hopp om mig själv och mitt mående. Så tack för det, önskar dig all lycka ❤️

 3. Finaste Maja! Vilket mysigt inlägg.
  Jag vill fråga dig om tips på roligt/bra sällskapsspel för två? Ser att du och Viktor spelar ofta när du lagt upp på Instagram och det ser så mysigt ut.
  Jag och min man har snart bröllopsdag och jag vet inte vad jag ska hitta på. Därför funderade jag på att köpa ett spel för oss och sen en mysig middag ♡ Kram

 4. Hei Maja, håper du tenker på at du er en grunn til at 2020 ble litt lettere for mange. Du er så fin å følge! Inspirerende, ærlig, tøff og engasjerende. Du sprer så god energi, det skal du virkelig vite!

  Jeg har et lite spørsmål; hvilket polaroidkamera bruker du? Hvilken modell gir sånne firkantede instant photos? De er så fine!

  Håper du har en koselig søndag med familien og får en bra uke!

 5. Hej bästa Maja!
  Jag fick reda på att jag var gravid strax innan jul och är nu i v.12 så vi vill börja berätta för nära vänner och familj nu, har du eller dina läsare något roligt tips på hur vi kan avslöja den stora nyheten utan att bara säga det? 🙂
  Kram!

  • Grattis! En idé som jag tänkt spara till den dag jag blir gravid är att avslöja det genom ett spel eller en lek. Jag måste bara komma på hur, men jag tänker mig något i stil med charader, och så manipulerar man så att ens pappa eller mamma får pappret att de ska spela ”x är gravid”. Det perfekta scenariot är sedan att hen går all in och inte tänker på vad som faktiskt står, och att de kommer på det halvvägs igenom sin charad! Så ser man till att få det på film också 😉

Skriv en komentar