Vi tar en liten paus i allt prat om det nya året och kör lite vanliga inlägg här inne. Jag har saknat er!

Det kändes ju mörkt där i måndags när den nya lockdownen var officiell men denna gången är alla förskolor öppna så för oss blev det inte en så stor skillnad från tier 4. Om jag har förstått det rätt så är det för att barn i just TL ålders och lite äldre inte ska hamna efter i utvecklingen och att det just nu i den här åldern händer såpass mycket att det är nödvändigt för dem att gå till flrskolan. Det antar jag iochförsig handlar om många barn i fler åldrar men jag är tacksam över att Teddan fortfarande får gå dit, träffa sina kompisar och lära sig massa nytt. VARJE dag kommer han hem nu med nya ord som han kan. Moon (måne), mittens (vantar), mat, dinasour, car, airplane osv osv. Otroligt häftigt. Vill verkligen stoppa tiden nu, underbar ålder.

Så vad har hänt här hemma då? Jag har äntligen kommit igång med jobbet och det pirrar i hela mig. Jag avslutade nyss ett möte som får mig att vilja skrika rakt ut av glädje. Jag har även fixat med lite paket och idag ska priserna till vinnarna för Musikhjälpen skickas. Eller ja resten har typ redan skickats men tröjorna från oss ska skickas idag. Det är lite klurigt nu med posten här efter Brexit och jag har försökt boka online i flera dagar nu men det går inte så jag får åka till ett kontor och hoppas på att dom kan hjälpa mig istället.

Kylen har organiserats här hemma. Det tog ett bra tag men lugnet i mig nu är så härligt. Nu är det inte så mycket kvar, garaget har vi börjat med (ja vi städar det typ fyra gånger per år jag vet) och mitt kontor. Sen är vi i hamn. Jag vloggade förresten hela dagen igår och den klipps as we speak så håll utkik!

Teddan har haft ett litet utslag på hakan så i måndags fick han en kräm av läkaren och vi fick instruktionerna om att han behövde vara hemma i 48 timmar så igår hade vi en egendag han och jag. Eller på förmiddagen var Sandra här och hjälpte till medan jag storhandlade och hade ett möte men efter det var det bara han och jag i nuet. Detta året har jag varit ännu mer sparsam och eftertänksam med mina samarbeten för att jag enklare ska kunna vara helt ledig när jag är ledig. Det känns väldigt bra, och viktigt.

Vädret är och har varit magiskt här. Det är en av de sakerna jag älskar mest med England, vädret, tro det eller ej. Våren kommer mycket tidigare här och dagarna är mycket längre. Vi gick på en lång skogspromenad, hälsade på hundar och plockade pinnar.

Och hade picknick!

Jag hade på mig en ny tracksuit från Ganni och resten av kvällen lekte vi, badade, åt middag och sen tittade jag på Victors match. En så himla mysig dag. Verkligen.

Idag ser jag ut såhär och jag har som sagt precis avslutat ett långt möte. Väntar på lunch innan jag ska hoppa in i nästa.

OBS inser nu att typ alla bilder redan har publicerats på Instagram, sorry för det, ibland när man inte bloggat på ett tag glömmer man bort att ta bilder till bloggis. Puss

2 kommentarer

  1. lisa@nostrum.se Svara

    Var kommer din gråa tröja ifrån på sista bilden? Så sjukt snygg!

  2. Hej! Vart är din fina vita topp ifrån som du har i din youtube video (julmakeup)? 🤍🤍

Skriv en komentar