Jag går på julledigt här inne nu till nästa år! Ibland är det skönt och ha det skrivet bara för att kunna logga ut helt mentalt. Ser framemot ett nytt år här inne med er. Men först julmatsrester hela veckan, julmust och julledigt ❤️

Önskar er de bästa av dagar och ett riktigt gott nytt år. Som jag tycker om er!

9 kommentarer

  1. Igår plussade jag!! Wow vilken julklapp! Kan du eller någon här inne tipsa om gott alkoholfritt bubbel till nyår?

  2. Oo kan vi inte få se mer inspiration till erat nya hus? Inredningstips, hur ni tänker eller bara lite inspirations bilder på typ TL’s rum, köket osv. 🙂

    O hallå, hur grymma är inte du & alla vi följare som totalt maxade musikhjälpen? Ser redan fram emot nästa år 😀

  3. GOD JUL ❤️ GOTT NYTT ÅR FINASTE MAJA ❤️ Tack för allt vi fått följa med dig på här och på dina sociala medier under detta året. Du gör skillnad, sprider kärlek och glädje. Du är en riktig Queen! Ser så mycket fram emot massa mer från dig nu 2021, men först ska du njuta av en välförtjänt ledighet! 😍 Den senaste locktången som du tipsade om och la ut på instagram-storyn där man fick riktiga prinsesslockar, kan du lägga den på dina höjdpunkter så man kan komma direkt till den och även se hur du gjorde? Samt tipsa om vilken som är din absolut favorit på locktänger där man får lockar som verkligen håller 🥰 VACKRA DU, STOR KRAM ❤️❤️❤️❤️

  4. Hej! Jag funderar på att köpa en polaroid kamera 🙂 Vilken använder du ? Är du nöjd? Tack på förhand 🙂

Skriv en komentar