Hej mina fina vänner ❤️

Jag har haft fullt upp veckan som har gått med både Musikhjälpen, jobb och julstök så bloggen fick vänta lite. Ganska länge blev det tillochmed.

Och igår fyllde jag år och gjorde ett helt inlägg men det försvann så here we go again.

Jag vaknade till finsång av världens finaste man och en fnittrig liten unge. I söndags var det en riktig jobbig kväll så det kändes så fint och skönt för hjärtat att få vakna upp till min lilla familj som stod på led och sjöng. Mina älsklingar.

Jag kom ner till det sjukaste frukostbordet HHAHA jag förstod ingenting. Corona-firande sa Victor. Alltifrån pannkakor, toast, paket, blommor och paket fanns på bordet. Herregud så bortskämd jag är.

Och den finaste tårtan!!! Hade knappt ord när jag klev ner där åtta på morgonen. Så himla tacksam så det inte är klokt.

Resten av dagen mös jag hemma, vi åt donken till lunch och på kvällen hade vi barnvakt och Victor tog mig ut på en privat dejt. Alltså gud så glad jag blev. Att få lämna huset och klä upp sig och dricka en drink var helt magiskt.

En av dom finaste födelsedagarna jag någonsin har haft. Där ser ni ådran också. Här skickade vi en bild till familjerna.

Senaste dagarna har varit lite tuffa med alla nya restriktioner och jag har faktiskt varit väldigt ledsen. Hulkat vissa stunder. Men idag är en ny dag och det blir fasiken vad man gör det till. Vi har varandra och det är de viktigaste. Familjen skulle ha kommit imorgon men det blir ju inget med det så nu blir det att göra nya planer. Victors mamma skickar bingolotter och julmat på express och idag så ska jag rulla köttbullar. Nu ska jag rycka upp mig för min, Victors och främst TLs skull. Dessutom är vi så många i hela världen som är i samma sits och jag har tur att jag inte är helt ensam som så många andra är. Det här ska bli en GOD JUL trots alla dessa jävla omständigheter.

10 kommentarer

 1. Fina Maja, GRATTIS! <3 Är så glad att jag får följa dig, både här och på instagram. Du känns så varm och genuin. Tycker till exempel att du hanterade blm-kontroversen kring L'oréal på ett bra sätt, fint att du tar ansvar. Jag förstår att du är ledsen över att inte få avsluta detta året med dina nära och kära. Tur att julen kommer en gång om året och att vi har tusen jular att fira i framtiden. Kram!

 2. Vilken mysig födelsedag maja! de var du värd!
  Njut av julafton, som du skriver sitter många i samma sits, koppla upp er på facetime hela julafton och ”umgås” ändå!

 3. Grattis i efterskott fina Maja! ❤️
  Och en riktigt GOD JUL och GOTT NYTT ÅR ✨✨✨

 4. Grattis i efterskott Maja och God Jul! Och grattis till ett fantastiskt jobb med musikhjälpen, vi gjorde det ihop men du är en urkraft och en stor inspiration för så många och det förtjänar du att få höra tusen gånger om!
  2021, here we come!

 5. Stort Grattis i efterskott! Du är den enda influencer jag följer och det är för att du alltid inspirerar! Du känns jordnära samtidigt som du inspirerar med yta och flärd. Du är underbar! Stor kram!

 6. Förstår att detta är jätte svårt. Ett tips är att fira jul tillsammans via t.ex. Zoom eller liknande video samtal. Så kanske det känns lite lite bättre.
  Ta hand om dig & vi kommer igenom detta tillsammans <3

 7. God jul fina Maja, jag hoppas att du får en fantastisk dag trots alla omständigheter. Ta hand om dig❤️

Skriv en komentar