I betalt samarbete med Ginatricot.

Jag har valt ut fyra olika looks nu till julen och ledigheten som närmar sig som jag tänkte tipsa om. Det är trots allt både mjukiskläder och festkläder jag får mest frågor om så här kommer mina tips!

Den här morgonrocken har jag levt i senaste veckorna. Varje morgon och kväll åker den på och jag älskar den. Jag tänker att det även är ett väldigt bra julklapptips till sin syster, vän eller mamma, eller hur? Jag själv har ju så många morgonrockar och älskar dem, men alla är väldigt tunna så äntligen har jag en varmare nu för vintern.

Ni hittar den här!

Jag har flera tracksuits från Ginatricot och valde nu ett helvitt. Ofta tänker man att vitt bara är för sommaren men jag tycker att det är minst lika fint på vinterhalvåret.

Dessa kommer även i fler färger, kika in tröjan här och byxorna här.

Denna toppen har jag kikat på ett tag och klickade hem den nu. Så fin till såväl kostymbyxor som dessa eller ett par höga svarta jeans och klackar. Så festlig och speciell men inte för mycket.

Ni hittar den här! Och byxorna här.

Glitter-set med öppen rygg. Jag är ju som en skata hela året om och ser jag glitter så måste jag ha det. Jag gillade det här setet väldigt mycket.

Och denna vita klänningen blev jag kär i. Lika fin nu som i sommar.

Och med örhängen till.

Jag har även en exklusiv rabattkod till er den här gången vilket är väldigt kul. Med koden Maja20 får ni nu 20% rabatt hos Ginatricot och koden gäller i 24 timmar (rabattkoden är endast giltig på ordinarie pris – och inte på rea plagg, gäller även inte på följande plagg: Denim & Smycken). Puss på er.

Och vill ni få era julklappar julklappar innan julafton? Sista beställningsdag är den 22a december för klockan 14.00 (postnummer på 62 samt 83-99 gäller 21a december före klockan 14).

Kram på er!

5 kommentarer

  1. MAJA!!!! VI HAR NÅTT MÅLET DU HADE PÅ DIN BÖSSA!!:’)

    Du är så himla grym, SÅÅ kul att vi nått målet på så kort tid. Jag känner mig så himla stolt över dig, detta är helt fantastiskt! <33 och vilket himla engagemang av alla oss som skänkt pengar till denna fina bössa, klapp på axeln till oss. Herregud jag är så stolt?? Det pirrar i hela magen

  2. Maja!!!!! Att du samlat in över 1 miljon redan är så otroligt, får tårar!! Man känner sig som en stolt vän och uppenbarligen har du så många fler som känner så. Ringde min mamma och berättade och sa just det att man känner sig så stolt haha <3 Man vill stötta dig i allt du gör och det är så fint att få följa dig och se hur du påverkar världen och människor till det bättre <3333 du är den coolaste jag vet, heja dig!!!!

  3. Du är så fin så att man smäller av ju!! Tänkte höra vart stjärnörhängena som du har på dig på sista bilden är ifrån? Såg att du länkade ett par liknande men blev helt kär i dom du har på dig.

  4. Hej Maja! Skulle du vilja tipsa om olika face masks? Ska flytta till England så behöver införskaffa mig några :))

Skriv en komentar