Hej! Jag skulle verkligen behöva lite tips från dig! Min pojkvän fyller 30 år i maj och jag har hela tiden tänkt boka en weekendresa utomlands tills dess, men nu kan jag ju inte göra det pga Corona.. har du några tips vad man kan ge/göra istället?

Hej ❤️ jag tror att så många har fått ställa in allt detta året, en av mina närmsta vänner fyllde 30 flera vänner fick skjuta upp sitt bröllop och jag själv fyller år på måndag och har NOLL förväntningar. Det här året blev såhär och så är det med det även om det är så tråkigt. MEN bara för det betyder det inte att man inte kan ha det extra trevligt ändå. Just nu vet jag inte hur restriktionerna hemma i Sverige kommer att vara i maj så det blir ganska svårt att svara på. Det jag tycker är viktigt är att bara göra dagen speciell och med en tanke. Låt oss säga att allting är stängt men att man fortfarande får ses i en liten grupp. Bjud hem de närmsta vännerna, kanske hyr en kock och köp hem en liten discolampa. Kanske ha något tema på er lilla privata fest?

Är saker och ting öppna igen så hade jag bokat in dagen med spa och massage, någon fin present och på kvällen styr upp en ordentlig genomtänkt kväll. En fördrink hemma med hans favoritdrink och han närmsta vänner/familj. Därefter middag på hans favoritrestaurang och planera lite roliga ”leker” till middagen med en personlig twist.

Jag tänker att det viktiga med födelsedagar och speciellt när man fyller jämt är att allting känns planerat och vältänkt. Det är ju TANKEN som räknas och inte det materiella så jag tänker att små saker är det som gör dagen speciell? Dom födelsedagarna jag minns bäst är typ den gången Victor flög hem från Lissabon i KOSTYM (minns inte ens vad jag fick i present då för det enda jag minns är den gesten).

Ha så kul! Och tror att det blir succé! Jag menar du har redan börjat tänka på det och det är mer än fem månader kvar! KRAM

Min födelsedag 2018. I år ser jag framemot att få fira min dag med Victor. Det var nog tre år sedan.

Hvordan redigerer du bildene dine? De er så fine!

Hej och tack! Jag använder mig av appen VSCO. Där väljer jag bland filtren från kategori A och H och drar ner filtret till typ det minsta, så jag har kanske 5 % filter och sen brukar jag fixa lite med ljusstyrkan och kontrasten! KRAM!

Vad kommer dina julgranskulor ifrån? 🙂 Ser jättefint ut!

Tack!!! I princip alla mina julkulor gick sönder förra året (gråter fortfarande) så dom jag har idag har jag köpt här i England. På olika trädgårdscenter, ”Ica” och på mina bilaffärer så som Bents. Jag har även fått många fina av min mamma men vart hon har köpt dom vet jag inte riktigt. Kram

Vad ser du mest framemot den här julen?

Åh! För det första går ju december alldeles för fort i år? Jag förstår ingenting. Men NÄSTA VECKA är det ju faktiskt jul. Det ska bli så otroligt mysigt och jag längtar tills min födelsedag på måndag då är alla måsten klara och jag går på julledighet. Fantastiskt. Min närmsta familj kommer förhoppningsvis hit den 23e och låser in sig i huset med oss till den 28e. Jag ser framemot att äntligen få se familjen igen, och ser framemot att få se Ted Louie träffa dom igen. Det jag ser framemot är att få vara samlade och att bara få fira jul, med allt vad det innebär. Vi alla ska göra test innan så jag vågar inte ropa hej än, efter det här året är jag liksom beredd på att allting blir inställt.

Jag ser även framemot att få fira jul med en mer medveten Ted Louie. Vi håller på att se om en vän vill agera tomte och jag är supernöjd med leksakerna i år. Han förstår ju så mycket så att veta att han kommer att få öppna paket med både och en docka ska bli så roligt. Längtar längtar längtar. Efter allting nästa vecka.

December 2019.

Hej Maja! Förstår precis vad du känner. Bor själv utomlands och är gravid och på grund av Corona har jag knappt sett min familj under graviditeten. Igår hittade jag info att mina föräldrar kan komma utan att behöva sitta i karantän eftersom de besöker en familjemedlem av första grad. De behöver bara visa ett negativt test från de senaste 48 timmarna. Detta gäller i alla fall Tyskland. Kanske samma regler för er? Hoppas det i så fall!
Kram!

JAG VET! SÅ MAGISKT! Vi har läst på som bara den senaste veckorna och jag har tolkat det att det nu är samma sak här! Samt så kommer det vara tillåtet att blanda tre hushåll mellan 23e och 27e tror jag och det pratas om att alla regler kommer att hävas dessa datum men vi kommer ändå att hålla oss hemma. Men det är ju fantastiskt att familjen kan komma hit! Och så glad jag blir för din skull! KRAM

Hej Maja. Jag går väldigt mycket på vad du tipsar om till hudvård och har precis köpt hem double serumet från clarins, maagiskt!!! Behöver nu en dagkräm, om du skulle få välja EN, vilken skulle det vara? Kramar

Hej <3 åh vad roligt att du är nöjd. Jag är själv helt besatt av den, herregud så bra den är. SVÅRT, jag tänker att det beror på vad man vill ha ut av den. Jag kör ju oftast feta krämer och ansiktsmasker på kvällarna och på dagarna så använder jag mer glow-produkter. Jag grundar ju alltid med serum osv men just ansiktskrämen fokuserar jag inte så mycket på just fukt utan det räcker för mig på kvällen. Så jag använder Filorgas Oxygen Glow eller Hydra-filler. KRAM och kärlek

8 kommentarer

 1. Jättebra svar! Har också en fråga som du säkert får massvis med gånger men finns det möjlighet för en ny podd? Jag har precis flyttat till Spanien med min pojkvän som spelar golf här och Livet på läktaren ger mig så mycket energi. Det känns som mina vänner inte riktigt hör av sig så mycket och när jag lyssnar på eran podd känns det verkligen som att jag lyssnar på riktiga vänner med liknande problem som mig. Jag blir inspirerad när jag lyssnar på er och jag blir så glad. Tacksam för svar! 🙂

  • Jag håller med!! Jag vill helt klart ha en podd med Maja igen, sådan behaglig röst och låt oss inte glömma – HUR ROLIG HON ÄR!!!

   • Jag har förstått att det inte kommer bli en podd med Sanna igen men har märkt att Maja säger att hon lyssnar på poddar på sin youtube, så undrar mest bara om hon är sugen på det. Tråkigt att man aldrig får något svar på det haha ! 🙂

 2. Jag och min bästa vän fyller 30 i januari och sagt så länge att vi skulle fira den tillsammans. På spa, långt iväg, massage, frukost osv. Men as you all know…. vi ska ta igen den till ett annat år istället. Jag tänker att det viktiga är att vi gör det ihop och inte när det väl sker liksom.

 3. Tips på ett otroligt budgettips på dag och nattkräm: HTH’s body lotion oparfymerad, kostar…39kr? Sååå återfuktande 😊 Skräms inte av att det är en body lotion, ingredienslistan är toppen för ansiktet! Rekommenderas starkt.

 4. Hej Maja.! Var kommer din fina blus/klänning som du hade i senaste smink-vloggen? (En beige/cremefärgad.)

 5. Hej fina Maja! Du är så himla duktig på att ge råd och tips, och jag skulle behöva hjälp av någon utomstående i mitt liv och därför vänder jag mig till dig.

  Jag har i hela mitt liv (jag är 20) längtat efter att flytta från min hemstad, inte för den har inneburit något dåligt utan för att få upptäcka nya ställen. Jag bestämde mig i höstas att söka in till högskolan och fick reda på för några dagar sedan att jag kom in och fick en studentlägenhet. Nu till problemet, jag har sån jävla grov ångest över att flytta nu, staden ligger 2 timmar ifrån mig. Tanken av att lämna min familj och behöva säga hejdå till dem får mig att börja gråta varje gång jag tänker på det. Att se min hund i ögonen får mig att storgrina och jag vill bara krama om henne och vill aldrig någonsin lämna henne. Tanken av att behöva säga hejdå till min hund är jobbigare än allt annat, vi pratar om en hund? Blir så irriterad på mig själv över att jag känner såhär för det är detta jag alltid har velat! Och ibland är jag nyfiken och spänd inför flytten men oftast, varje kväll, hamnar jag i dessa tankar och börja gråta. Och egentligen vet jag inte varför? För att jag börjar bli vuxen? Att jag inte känner mig redo? Blir man någonsin redo? Hur hanterar man allt det här, jag är så förvirrad och sprängfylld med känslor. Tack snälla på förhand, du hjälper så många människor där ute!! <3

Skriv en komentar