Idag började dagen här! Vid nio väntade första mötet och sen satt jag där till 13. Mellan två möten beställde jag hem smoothie och gröt till frukost/brunch/lunch. Väldigt gott och mättande. Har vi inte rester hemma blir lunchen jobbig för mig när jag är ensam här hemma. Jag vill vara så effektiv som möjligt, speciellt nu när det är mycket som händer så att ställa sig och laga en ensamlunch känns så tråkigt och bara slöseri med tid. Så då och då unnar jag mig hämtmat istället. Som idag.

Efter mina möten jobbade jag med annat och nu vid 15 blev jag klar och började plocka undan här hemma. Det har stått lådor i varje hörn med tomtar och doftljus som jag nu har placerat ut så det är lite mer ordning nu. Mycket möjligt att den där julfriden infinner sig ikväll. Jag spelade in ett samarbete tidigare idag därav den hårda sminkningen till min städoutfit.

Sen är det ju svårt att få det julfint när man har en 20månaders hemma. Såfort man har städat och gjort fint så åker allt fram igen. Här hemma har vi dock en regel att man alltid ska städa efter sig (ett tag gjorde vi inte det vilket resulterade i kaos här hemma) så denna tog jag som bevis för att sedan skicka till Victor he he. Det var tydligen en stressig morgon fick jag till svar.

Victor handlade hem matvaror så nu ska det packas in och snart ska jag åka mot förskolan och hämta hem Teddan. Jag var väldigt disträ igårkväll när Victor var borta så jag har tänkt vara 100 procent närvarande ikväll. Ibland när det är mycket som brinner i jobbet så blir det enklare för mig att bestämma mig innan, att nu, i tre timmar, är jag inte tillgänglig överhuvudtaget. Allt får vänta.

Tack förresten för era kommentarer angående mitt innehåll just nu. Det känns faktiskt skönt att höra.

11 kommentarer

  1. Jag gillar verkligen din blogg, instagram samt youtube! Du verkar så himla naturlig av dig på alla sätt å vis. Kram

  2. Men Maja!! Skrattade gott till din vlogg när du bakade. Så kul, bästa videon du gjort! Bästa kommentaren var Victors ”hundbajs”.
    Hade haft en jobbig dag så det var så befriande att få skratta, tack för att du piggade upp mig! 💜

  3. Gud vilken mysig bakvideo du la ut idag, skrattade SÅ mycket och blev så glad av dig, din energi och videon. Tycker verkligen om att kika in här på bloggen då och då några gånger per dag och inte bara kolla efter en uppdatering från dig – utan även läsa kommentarerna. Det är en sån härlig känsla och aura härinne, där det bara är regnbågar och hjärtan. TACK Maja för en fantastisk blogg och TACK till alla er som kommenterar som gör denna blogg minst lika fin!!<3

    • Jag vet 😭 det här är verkligen min fristad, det är så mycket värme här inne. Vet inte senast jag fick en elak kommentar ens. TACK ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  4. Din sista Youtube 😂😂 satt och kiknade med dottern i knäet. Om man får önska så snälla mer sånt här. Jag blir på SÅ bra humör 😂

Skriv en komentar