Maja kan inte du snälla tipsa om fina barnkläder? Det hade uppskattats! Kram

Detta set köpte jag hem till TL nu inför jul. GULLIGT.

Vinterjacka med öron här.

Men snälla någon så sött.

Mössa här!

julaftonsmorgon <3

Teddyjacka här. Gosig.

Coola!

Stickad grå jumpsuit här.

Denna har jag också klickat hem!

Dom gulligaste tofflorna jag har sett.

Och vi avslutar med denna som jag vill matcha med tofflorna. Denna klickade jag också hem, kunde ju inte låta bli.

Inlägget innehåller adlinks.

9 kommentarer

 1. Wow!! Blev så glad av att se din senaste youtube om träning. Jag tänkte först skippa att se den för jag har själv haft ätstörningar och får fortfarande vara försiktigt med vad jag ser/läser för något för att undvika triggers. Men jag startade den och blev så glad. Istället för att bli triggad påminner du om syftet med att träna och ta hand om sig själv. Du är en sådan klok och viktig förebild för mig och många andra <3

 2. Var är din svarta V-ringade tröja ifrån i din senaste träningsvlogg?? Såå snygg!

 3. Älskade konceptet på din senaste video, så mysig, peppande och lugn härlig videon, allt på en gång!! Fler av dem 🥰🥰🥰

 4. Hej Maja! Har en fråga om din julby. Kommer du ihåg vad butiken/sidan hette som du köpte den ifrån? Finns inte så fina i Sverige när jag har kollat och jag tror att det kommer bli en perfekt julklapp till min älskade julfantast till mamma. 🙂 ha en fin kväll hos er!

 5. Maja! Drömde för ett par nätter sen att vi var kompisar haha, och drack vin hemma hos dig i Manchester. Är lite lost i livet just nu (som alla?!) och antar att mitt undermedvetna fattar att jag behöver snacka skit och dricka vin med någon som förstår och är skön typ. Iallafall! Ville bara säga att du var en fantastisk vän i min dröm haha, och det känns som att du är minst lika fantastisk i verkligheten. Tack för att vi får hänga med dig online! God jul! (Ja jag börjar säga det nu, första advent imorgon ju)

 6. Ville bara säga att din senaste vlogg var så så bra! Jag kan relatera så mycket till hur du beskriver ditt tankesätt i Lissabon. Jag har varit där och är tack och lov ur det, men kan ibland komma på mig själv med att bli undermedvetet triggad av instagram etc. Den här vloggen gjorde mig bara peppad till att röra på mig för att må bra och känna mig stark samtidigt som jag ska njuta av allt gott och mysigt i december. Du är så bra! Kram

 7. Så bra din senaste vlogg var! Gillar ditt sätt och dina tankar. Tack för att du delar med dig!

 8. Hej Maja<3!
  Kan inte du tipsa om outfits och lite smink som är passande för drinkkvällar och datenights at home?
  Jag har bara kläder som antingen är så vardagliga och tråkiga som är anpassade till mitt jobb eller festkläder som är pangblåsor i typ strass och glitter. Känner att jag vill kunna klä upp mig för en middag hemma utan att va för uppklädd eller tråkig men samtidigt känna mig söt och snygg! Massa pussar och kramar!!

Skriv en komentar