Vi tittar egentligen mycket på serier hela året om och inte bara på hösten. Jag är en sån person som hellre tittar på en serie än en film, det är liksom ett för stort åtagande att sätta på en två timmar lång film medan en serie innehåller mer pauser där man kan göra en kopp te (fick en kommentar om hur man stavar just te så nu har jag lärt mig det en gång för alla), skala en apelsin eller tvätta av sig sminket.

HÄR kommer tre tips på serier vi kikar eller har sett på senaste tiden.

Kärlek & Anarki. Väldigt enkel och rolig serie, precis min humor och jag tyckte den var riktigt mysig. Jag såg den ensam under två kvällar när Victor var iväg och det var han som redan hade tjuvstartat på hotellrummet.

The Crown. Nu tänker ni, men hur efter får man vara. Ja, jag började kika för nått år sedan men fastnade inte och fick liksom se om avsnitt ett flera gånger för att jag somnade och då är det ju segt att börja titta men nu började jag igen och är helt fast.

The Undoing. Denna har vi inte börjat se en men flera vänner har tipsat om den här så den står högst upp på listan av serier vi ska se.

7 kommentarer

  1. Älskar din blogg, tittar in lite varje dag för att du inspirerar mig såå mycket i vardagen! Skulle inte du kunna göra ett inlägg med vad du önskar dig under julen? Man kanske inte gör önskelistor längre haha men önsketänkande, vad du kanske vill köpa till dig själv i julklapp? Kram

  2. Haha åh sån igenkänningsfaktor på att det är ett för stort åtagande att se en film. Dels att det inte blir några naturliga pauser men också att behöva ”lära känna” huvudkaraktärerna och så är filmen slut och man får inte veta vad som händer sen..

  3. Jag tycker tvärtom, en serie är ju ett sånt åtagande när det är massor avsnitt och säsonger som man ska se. Ser hellre en film och känner mig ”klar” efter 2 timmar 😅 Men ska också börja kolla The Crown (hundra år efter alla andra🤣)

Skriv en komentar