En sån mysig helg har återigen gått. Jag är verkligen i en sån fantastisk harmoni just nu så det inte är klokt. Allting är precis lagom mycket och jag har så mycket tid för pyssel, gå runt i pyjamas länge, steka pannkakor och bara vara. Så som det ska vara en helg nära jul.

Helgen började med (förutom en pannkaksfrukost framför Lejonkungen) att vi i lördags fixade till oss jag och Teddan. Victor åkte på morgonen till hotellet för att förbereda sig inför match så vi hade en egendag bara jag och TL. Blazer här – nu på rea! (adlink).

Vi åkte till Homebase där det finns alltifrån målarfärg till gardiner och det vi var på jakt efter, julpynt. Det ska bli så mysigt i år att få fixa fint här hemma, TL är ju i en sån rolig ålder och förstår så himla mycket nu så det ska bli helt fantastiskt att få pynta en julgran och hänga upp massa tomtar med honom. Vi åkte därifrån med en liten julgran till hans rum och lite annat, som lysande pingviner och lite nya julkulor.

Påvägen hem åkte vi förbi McDonald´s och köpte med lite pommes och glass. Planen var att han skulle få äta glassen i bilen för det var väldigt mycket trafik både dit och hem men jag insåg ganska så snabbt att det inte var någon idé så han fick nöja sig med pommes.

Väl hemma tittade vi på julfilm <3

Och tog kort med kameran <3.

Och plockade upp dom nya dekorationerna. Denna ska hänga i TLs gran tänkte jag.

Sent på eftermiddagen kom ett paket hem med julgrejer jag hade beställt så det packades upp. Jag har alltid velat ha fina julmuggar att dricka kaffe eller tea ur en decembermorgon så jag blev så glad över dessa.

Och nya doftljus! Polka, Christmas morning och Champagne. Jag älskar ju ljus och speciellt doftljus men det kan bli så himla dyrt. Så dessa använder jag nu fram till den riktiga julen börjar, jag tar bort etiketten (så fula med) och så får jag tända mina fina doftljus när julen är närmare.

Och till middag åt vi pizza jag och TL innan han somnade vid sju och jag låg i soffan, åt vindruvor och tittade på Victors match.

Söndag och jag började dagen här!

Och gick runt i mina tofflor. Dessa är två år gamla från Zara Home och jag älskar dom dock så är jag sugen på att köpa hem ett nytt par. Jag går runt i tofflor här hemma året om pågrund av stengolvet så jag tänkte unna mig det.

Till lunch serverades en avancerad lunch, köttbullar och makaroner.

Iklädd kofta härifrån!

Sen började dagens pyssel som vi varvade med städ och fix resten av dagen. Julblommor stod på schemat igår, jag tänkte att i år får man börja lite tidigare. Resultatet får ni i nästa inlägg, det blir på tok för långt annars.

Det var vår lilla myshelg.

7 kommentarer

 1. Hej!
  Ha du tips på hur man kan göra spray tan billigare hemma själv?
  Jag älskar att får en spraytan gjord men dem är lite dyra att göra en gång i veckan som jag skulle vela göra.
  Hur kan man göra annars för att hålla sig brun?

 2. Hej! Hur gör ni med julen dessa tider? 🌲 kommer familjen på besök som planerat?

 3. Hej Maja!
  Jag skulle vilja ge min kille ett snyggt mjukisset i julklapp, jag vet knappt vart jag ska leta? Han är strax över 190 cm så ofta är kläder för korta. Kan inte du hjälpa till att tips om snygga set eller kläder överlag till killar? Det är säkert många som skulle uppskatta julklappstips till pojkvän/brorsor osv 😅 Kram en som behöver hjälp av en stilexpert! 😍

  • Tips för långa (jag själv är 185) är asos tall! De har egna märken och andra märken – man kan sortera på kläder i tallsortiment på deras hemsida, finns både för tjejer o killar!

 4. På svenska stavas det te, inte tea, té, the, thé, eller något annat. Helt enkelt te! 🙂

Skriv en komentar