Åh, vart har du hittat julbyn? Är den i olika delar alltså?

Den köper jag online här i England på flera olika hemsidor, och ja den är i olika delar! Det känns väldigt engelskt och amerikanskt för jag har aldrig sett någonting liknande i Sverige? Jag trodde att jag tog bild på den förra året men det gjorde jag inte så jag får visa på när julpyntet åker upp i år istället! Stay tuned för min fina julby!

Hej Maja! Min kille har köpt en röd liten Prada axelremsväska till mig (???!!) och jag behöver hjälp hur man stylar rött! Vad hade du matchat till?
Tack <3

ÅH så fint!!!! Jag tycker att det roliga med handväskor är att dom faktiskt inte bara behöver vara svarta! Och rött är ju faktiskt en färg som är lika neutral i mina ögon som svart, vitt och beiget, nästan som ett rött nagellack. Så ett tips faktiskt är att inte övertänka den röda färgen utan det tycker iallafall jag, att man kan bära till det mesta!

Blazer / Byxor / Skor / Ring

Hej! Vad är det för kaffemugg?? Såååå galet fin.

Jag älskar dom! Speciellt till mitt matcha tea, och nu i jul tänkte jag göra chai latte i dom!

Hur sover Ted Louie nu och vad har du för tips till en trött mamma med en ettåring hemma? Älskar din blogg.

November 2019 <3.

Han sover fortfarande sju till sju! Så otroligt skönt och sån lyx!!!! Vi började med välling lite för sent tror jag, hade vi börjat tidigare och förstått att han egentligen inte behövde sin andra vanliga mjölk längre så hade han nog börjat sova bättre snabbare också. Så välling räddade oss och gjorde oss till människor igen. Ett annat tips, som kanske låter lite knäppt men något vi upptäckte en väldigt tröttmorgon här hemma är att vi inte går in i hans rum såfort vi hör honom på morgonen. Vi hör honom vakna, prata och hålla på en stund och väldigt ofta somnar han om igen av sig själv och om inte så har han suttit där inne en kvart och snackat med sig själv och gosat med nappen. Så det är också ett tips! Att ibland låta dom vara liiite. KRAM OCH LYCKA TILL.

Fina Maja!! Vad härligt det är att komma in här på bloggen, du sprider så mycket positiv energi! Skulle vara kul om du ville tipsa om hur du bär klänning nu på hösten/vintern! Tips med jackor och skor till! Bär du barbent eller strumpbyxor? Stor kram på dig!

Jag älskar klänning på hösten och vintern! Mitt första tips är att bära en lång kappa. Jag personligen tycker att det inte är lika fint med en kortare kappa där man ser en liten del av klänningen exempelvis utan hellre en större, längre kappa. Det finns så många roliga och fina strumpbyxor där ute vilket jag tycker är ett rolig sätt att göra en outfit lite härligare på. Och med skor matchar jag med både högklackade boots och låga boots. Såhär hade jag matchat en klänning.

Klänning / Boots / Strumpbyxa / Kappa

Inlägget innehåller adlinks.

3 kommentarer

  1. Hej Maja! Jag har följt dig länge och inspireras av dig! Jag är så otroligt imponerad över ditt driv och din utstrålning. Du är så vacker och din personlighet är verkligen unik. Önskar jag vore hälften av vad du är! 🙂

  2. Hej.
    Tyckte också glasmuggarna var fina och tänkte beställa men läste sen recensionerna och ångrade mig. Så läs dem om du tänkte beställa. Tips.

  3. Hej Maja! För några veckor sen hade du på dig ett par gula sneakers som du visade på din insta story. Jag undrar vart skorna är ifrån? 🙂 Du är grym på det du gör! Kram

Skriv en komentar