Måndagen är förbi, helgen är även den förbi och det känns väldigt bra. Det var en lång helg för oss här hemma. Tung helg he he. Dels var Teddan hemma torsdag och fredag från hans nursery då han hade feber, Victor är ju iväg och det är lockdown så torsdag 13.09 kändes det ganska så tufft och evighetslångt. MEN vi tog oss igenom helgen. Trots feber och gråt och allt det där.

Dagen idag har bestått av att ta tag i livet igen. Han var tillbaka på förskolan och jag kunde städa undan, jobba undan, DUSCHA, ja ni vet, få ordning och reda på allting. Väldigt skönt. Och kvällen har jag spenderat här med ett långt möte med Emelie och Tove som har börjat jobba med mig. Mycket är på gång och vi pusslar ihop alla våras scheman just nu så idag blev det ett kreativt brainstormar möte i tre timmar.

Nu väntar sängen men först ska jag ringa och säga godnatt till Viggis. Vi hörs imorgon igen <3.

2 kommentarer

  1. Önskar jag kunde jobba med dig, du är en inspiration när det kommer till allt jag gör vare sig det är min outfit eller hur jag ska vara mitt business jag! Stor kram till dig <3

  2. Hej fina Maja! Tack för världens bästa blogg. Du är så otroligt duktig på att skriva, hade älskat att läsa någon form av bok från dig. Om kärlek, relationer, karriär eller något liknande.. eller skönlitteratur för den delen också. Jag tycker att du har ett sådant levande sätt att uttrycka dig i ord, jag blir verkligen berörd när du skriver. Är det något du funderat på att göra? Älskar även dina kollektioner, att följa dig, och hela ditt entreprenörskap i övrigt, förstås. 🙂 Du är grym!!

Skriv en komentar