Topp / Halsband / Jeans

Inlägget innehåller adlinks.

3 kommentarer

 1. Fina Maja!! Vad härligt det är att komma in här på bloggen, du sprider så mycket positiv energi! Skulle vara kul om du ville tipsa om hur du bär klänning nu på hösten/vintern! Tips med jackor och skor till! Bär du barbent eller strumpbyxor? Stor kram på dig!

 2. Hej bästa Maja 🙂
  I din senaste youtubevideo har du en vit acne t-shirt på dig. Är den inköpt nu eller är det från en äldre kollektion? Hittar inte exakt den du har på deras hemsida. Undrar även vilken storlek du har
  på tröjan.

  Ha det bäst!
  Kram

 3. I min familj har julen bestått av alkohol,fylla, bråk och slagsmål. Många jular som barn som jag satt på mitt rum ensam gråtandes och ingen funderade över vart jag var till maten. Nu på äldre dar har jag alltid varit väldigt anti alla högtider (då alla bestod av alkohol) men efter många år med min pojkvän insåg jag förra året att vi kan skapa vår högtid. Vi har julgran, stjärnor, advent och varje söndag ser vi på vinterstudion och äter frukost med scones etc tillsammans. Julafton är fortf lite ångestladdat men jobbar på det. Tur man är vuxen nu och kan välja hur det ska firas. Det är rätt trevligt:)

Skriv en komentar